Azi, un nou termen în Dosarul Transferurilor! Videoconferinţă cu fostul preşedinte al lui Deportivo Alaves

Ultima actualizare:

"Am fost preşedinte la Alaves timp de cinci ani, în perioada 1999-2004. Nu-mi amintesc foarte bine cum s-a procedat cu transferul lui Contra de la Dinamo la Alaves, dar cred că cineva l-a remarcat, am intrat în legătură cu impresarul jucătorului, domnul Becali şi apoi am perfectat transferul. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul lui Bogdan Mara. Nu-l cunosc pe domnul Cristian Borcea, singura persoană cu care am discutat a fost domnul Becali", a spus Gonzalo Anton San Juan.

"A trecut mult timp, nu-mi amintesc foarte precis, dar cred că la Contra a fost vorba de 240 de milioane de pesetas, iar în cazul lui Mara fie 40 de milioane de pesetas, fie 70 de milioane. În calitatea mea de preşedinte al clubului Alaves am fost de acord cu aceste transferuri, dar de partea financiară s-a ocupat directorul economic", a mai spus el.

Referitor la transferul lui Contra, San Juan nu mai ştie dacă a mai semnat şi alt contract: "Nu-mi amintesc cu exactitate, cred că au fost două, cel al transferului propriu-zis şi unul de imagine".

"Contractul lui Mara a fost semnat de mine şi de domnul Becali. La semnarea contractului nu a fost prezent niciun reprezentant al vreunei firme olandeze", a adăugat Gonzalo Anton San Juan. El nu a putut să identifice dacă a negociat cu Ioan Becali sau Victor Becali, afirmând însă că persoana cu care a discutat vorbea bine limba spaniolă şi era glumeaţă.

De la Curtea de Apel au lipsit Mihai Stoica şi Jean Pădureanu, în dosar mai fiind cercetaţi Ioan şi Victor Becali, George Copos, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu şi Gheorghe Popescu. Prejudiciu total e de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net