Fanii lui "U" Cluj i-au acuzat pe jucători: ”De ce aţi stat capră cu Steaua?”

Ultima actualizare:

    Ionuţ Badea a trebuti să dea explicaţii suporterilor clujeni
Ionuţ Badea a trebuti să dea explicaţii suporterilor clujeni

Câteva zeci de suporteri au fost la antrenamentul de astăzi al Univesităţii şi au discutat cu antrenorul Ionuţ Badea. Aceştia i-au cerut explicaţii pentru înfrângerea, scor 0-1, în faţa Stelei şi vor ca tehnicianul să plece de la echipă.

"Vă bateţi joc de 30.000 de oameni. De ce aţi stat capră cu Steaua?", au strigat suporterii, care au pus şi un pariu privind meciul din etapa următoare cu Petrolul, echipă despre care se spune că o va cumpăra Florian Walter din vară, actualul investitor al clujenilor: "Punem pariu că pierdeţi la Ploieşti?".

"Nu îi acuzăm pe jucători de blat. Vrem să plece Badea. A greşit echipa şi trebuie să plătească. Tony şi Grozav erau în vână şi trebuiau să joace. Pe Niculescu îl iubim, dar acum cei doi erau mai în formă. Vom protesta până când Badea va pleca. Îşi bate joc de pasiunea noastră dacă nu-şi face bine meseria", a declarat Mircea Cenan, liderul galeriei "şepcilor roşii", pentru www.prosport.ro.

Tehnicianul a trebuit să dea explicaţii şi-n privinţa tacticii aplicate contra Stelei. "De ce prima schimbare a venit atât de târziu, în minutul 70?", au cerut lămuriri suporterii, însă antrenorul a exclus blatul, aşa cum o făcuse şi la conferinţa de presă de după meci: "Aceste întrebări nu rezonează cu gândirea mea şi conduita mea profesională".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net