Ce lovitură! Mesko şi-a găsit jumătatea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Plecat din România la 11 ani, timişoreanul Zoltan Mesko s-a împlinit profesional în State, unde joacă la una dintre cele mai bune echipe de fotbal american. Pe plan personal, o duce şi mai bine, fiind proaspăt logodit.

Celebritatea obţinută pe plan sportiv i-a adus lui Zoltan Mesko (27 de ani) satisfacţii şi în viaţa privată. Astfel, vara trecută, sportivul de origine română s-a cuplat cu o blondă apetisantă, modelul Haley Higgins. De-atunci, americanca nu l-a pierdut din ochi pe Zoli, fiind văzută mai mereu în preajma jucătorului echipei New England Patriots.

Cei doi sunt nedespărţiţi şi la evenimentele extrasportive, Zoltan fiind implicat în numeroase acţiuni umanitare, pentru ajutorarea copiilor din spitale. După numai un an de relaţie, Mesko a decis să facă pasul cel mare şi să se pună în genunchi în faţa iubitei sale. Chiar Haley a fost cea care a anunţat fericitul eveniment, pe contul ei de Facebook, cu un mesaj emoţionant: "Dacă ar fi să enumăr calităţile pe care mi-aş dori să le aibă bărbatul ideal, acestea ar fi prea puţine faţă de calităţile impresionane ale lui Zoltan Mesko. Dumnezeu l-a făcut atât de uimitor, de iubitor şi de simpatic, încât m-am considerat norocoasă că l-am întâlnit. Ieri, bărbatul visurilor mele m-a întrebat dacă aş vrea să-mi petrec tot restul vieţii cu el. A fost cea mai fericită zi din viaţa mea. Suntem logodiţi!!!"

Joacă de trei ani în NFL

Zoli Mesko a rămas una dintre piesele de bază ale formaţiei New England Patriots pe postul de punter (degajează mingea când echipa lui nu a reuşit să străbată 19 yarzi după patru posesii).

În septembrie, timişoreanul va începe cu Patriots cel de-al patrulea său sezon în fotbalul american. Obiectivul principal e intrarea din nou în marea finală, Super Bowl, acolo unde a fost în ianuarie 2012.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net