Suporterii dinamovişti sunt în război cu Rotariu

Ultima actualizare:

    Dinamovistul a intrat în gura ultraşilor după ce a  participat la un  eveniment cu  Anamaria Prodan
Dinamovistul a intrat în gura ultraşilor după ce a participat la un eveniment cu Anamaria Prodan

Dorin Rotariu va avea viaţă grea diseară la Chiajna, acolo unde roş-albii vor întâlni pe Concordia.

Suporterii vor "să-l bage în şedinţă" pentru că e prea apropiat de duşmanii din Ghencea şi vor chiar retrogradarea lui la Dinamo II. Recent, puştiul de 18 ani a fost prins în mijlocul unui conflict între şefii clubului şi Anamaria Prodan, el semnând un contract de reprezentare cu ea.

Conducătorii l-au determinat să-şi schimbe opţiunea şi împăcarea cu galeria a avut loc la meciul cu Corona, iar ultraşii i-au oferit un tricou cu însemnele lor. Însă, la o lună după acel eveniment, o poză în care apare alături de mama sa şi Anamaria Prodan la un eveniment monden le-a demonstrat roş-albilor că fotbalistul nu a rupt absolut deloc relaţiile cu cei din familia Stelei. Astfel, pe conturile reţelelor de socializare Rotariu a fost pus la zid.

"Dorine, ai vrut să te joci cu câinii şi iată că ţi s-a îndeplinit dorinţa! Domnule Negoiţă vă rugăm şi vă sfătuim să daţi un exemplu cu acest «copil inocent»: trei ani la Dinamo II şi salariul minim legal, apoi poate pleca linişitit la Steaua!", se arată pe un post din mediul virtual. Fostul finanţator al Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, deţine 50 la sută din drepturile federative ale lui Dorin Rotariu, însă omul de afaceri e dispus să negocieze cu orice echipă pentru cota sa, inclusiv cu Steaua. „Decizia aparţine majorităţii din firmă şi noi vrem să luăm cât mai mult în schimbul său. Discutăm cu orice echipă interesată, dar dacă avem o ofertă pentru el, Dinamo are prima opţiune", a explicat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro