VIDEO Mutu, la masaj!

Ultima actualizare:

    Mutu, la refacere (captură FCP TV)
Mutu, la refacere (captură FCP TV)

Atacantul celor de la Petrolul, Adi Mutu, se reface în cantonamentul din Turcia. "Briliantul" a dezvăluit obiectivele alături de "lupi", planul pentru a juca din nou printre “tricolorii”, le-a răspuns contestatarilor, a povestit şi cum s-a adaptat cantonamentului de iarnă, după ce-n ultimii 15 ani nu a mai participat la o astfel de pregătire, şi a anunţat ce va face după un an şi jumătate atunci când se încheie contractul cu ploieştenii.

…despre obiectivul alături de Petrolul: “Vrem eventul şi vom face totul pentru a reuşi. Steaua şi Astra sunt contracandidatele la titlu, dar noi vom avea un cuvânt greu de spus. Ar fi extraordinar ca după numai şase luni aici să câștig titlul.

…despre relaţia cu Cosmin Contra: “Ştiam că e un antrenor talentat, dar acum văd pe viu lucrând cu el. Are în față o carieră frumoasă și sunt convins că va ajunge la cel mai înalt nivel.

…despre stagiul de pregătire: “N-am mai făcut cantonamente iarna de vreo 15 ani, eram obișnuit să am meciuri în această perioadă. Antrenamentele sunt variate, asemănătoare cu cele de la echipele unde am fost, dar ce îmi place este că atunci când lucrăm fizic folosim și mingea. În acest mod, nu realizezi efortul mare pe care îl faci”.

…despre ce care-l critică: “Nu mă interesează cei care vorbesc urât despre mine, nu am ce să le răspund. I-aş întreba doar ce au realizat ei în fotbal înainte de a mă contesta? Sunt părerile lor, au dreptul să și le exprime şi vreau este să joc bine pentru a le arăta că se înșală. Știu ce mă așteaptă, am o mare dorință să joc, abia aștept să se reia campionatul

…despre echipa naţională: “Mă văd din nou la națională, îmi doresc enorm să revin şi vreau să arăt prin evoluţia mea că merit să fiu convocat. Nu știu dacă sunt mai bun sau nu decât în trecut, vom vedea

…despre viitorul său în fotbal: “Mi-am propus să mai joc încă un an și jumătate, dar dacă voi mai putea fizic, atunci se poate să-mi prelungesc cariera. Voi decide mai târziu ce voi face, dacă o să devin antrenor sau voi ocupa o funcție de conducere în cadrul unui club”.

VEZI AICI CUM SE RELAXEAZĂ MUTU LA MASAJ

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net