Cristea s-a întors în timp 100 de ani!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adrian Cristea are mai multe tatuaje, însă cele de pe braţ ies în evidenţă. Totuşi, dacă te uiţi atent la desene observi că „opera" nu e chiar în regulă.

În urmă cu doi ani, „Prinţul", noul transfer al Stelei, a uimit asistenţa la revenirea după o pauză îndelungată în lotul echipei naţională. Pe mână se zăreau trei tatuaje: VI II MCMLIII, XIX I MCMXI şi XII VI MCMLXXI.

„Nu insistaţi că nu vă spun ce înseamnă", a parat el atunci întrebările ziariştilor. Cele trei date scrise în cifre romane se traduc 6.2.1953, 19.1.1911 şi 22.6.1981, iar o explicaţie a tăcerii lui Cristea e că şi-a dat seama de gafa strecurată în cel de-al doilea desen, deşi toate ar fi trebuit să ducă cu gândul la cei dragi din familie şi nu la o persoană de o sută de ani pe care e puţin probabil ca fotbalistul să o fi cunoscut.

simeon stalpnicul png

La un moment dat Cristea devenise subiect de bârfă în vestiar şi chiar dacă nu a vrut să recunoască gafa nici nu a oferit vreo explicaţie. Tot pe braţul drept, pe umăr, fotbalistul de 29 de ani şi-a tatuat chipul fetei sale, Rania Adriana, nume ce se regăseşte alături de tricolor şi pe ghetele sale de joc. Acum, Cristea a primit şansa de a evolua în Europa cu Steaua, Reghecampf hotărând să-l includă pe lista UEFA, şi dacă roş-albaştrii vor ajunge în Liga Campionilor, „Prinţul" va avea şansa să-şi facă un nou tatuaj pentru a celebra performanţa şi, cu siguranţă, va verifica de două ori desenul.

Mihai Stoica nu l-a vrut pe mijlocaş la Steaua

Sosirea lui Cristea în Ghencea nu a bucura pe toată lumea. Managerul campioanei, Mihai Stoica, s-a opus din start venirii „Pinrţului", însă decizia i-a aparţinut în totalitate lui Gigi Becali. „Adrian Cristea trebuie să înţeleagă că de astăzi nu mai există Cristea-mondenul. Nu mai are voie să fie în juriu la concursuri de miss sau altele. Trebuie să scoatem fotbalistul din el, Prinţul nu mai există. Adrian Cristea pare în momentul de faţă ca un telefon ultraperformant, dar un telefon căruia nu-i ştie nimeni PIN-ul", a explicat Stoica .

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net