Maxim şi-a dus iubita acasă, la părinţi!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mijlocaşul lui Stuttgart Alex Maxim este unul dintre cei mai bun jucători români în acest moment, dar şi un bărbat cu mare trecere în rândul reprezentantelor sexului slab. Veste proastă pentru fanele fotbalistului: are o iubită, este îndrăgostit până peste cap de ea şi le-a prezentat-o părinţilor.

2013 este cu siguranţă anul lui Alex Maxim. Fotbalistul originar din Piatra-Neamţ a "prins" un transfer în Bundesliga şi a devenit o certitudine la lotul lui Victor Piţurcă. Lucrurile-I merg la fel de bine lui Maxim şi în viaţa sentimentală. După aventuri cu DJ Hara şi Mădălina Pamfile, mijlocaşul celor de la Stuttgart şi-a găsit liniştea în braţele unei brunete din Târgu-Jiu.

Dar nu orice brunetă! Cristina, cea care-I face zilele frumoase lui Alex de aproape jumătate de an, este model şi a câştigat în 2012 titlul Miss Tourism Europe. În vacanţa de vară a fost nedeslipit de Cristina. Cei doi au mers câteva zile în vacanţă în Grecia, pe Mykonos, apoi au petrecut la Barcelona, dar şi în România. La Piatra-Neamţ, mai exact, acasă la Maxim. Prilej cu care fată a făcut cunoştinţă cu părinţii acestuia, reveniţi în ţară pentru puţin timp, ei lucrând în Italia.

A fost regina frumuseţii în 2012

Cristina Rovenţa a reprezentat România în 2012 la concursul Miss Touris World, desfăşurat la Bankok, pe scena teatrului Siam Niamit. Cristina a ajuns în Top 10 din 60 de concurente şi a obţinut titlul de Miss Tourism Europe. La 26 de ani, ea are dimensiuni de invidiat: 92-62-90, vorbeşte engleza, franceza, spaniola şi italiana - şi a absolvit două facultăţi: cea de geografie, secţia turism din cadrul Universităţii Bucureşti, şi cea de informatică managerială din cadrul Universităţii Româno-Americane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net