Reghe, chef cu apă plată!

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf şi-a permis să fugă câteva  ore din cantonament (fotografii: Mihai Ionescu)
Laurenţiu Reghecampf şi-a permis să fugă câteva ore din cantonament (fotografii: Mihai Ionescu)

Steaua lui Reghecampf este virtuala campioană în actualul sezon al Ligii I. O spune toată lumea, inclusiv adversarii îi recunosc supremaţia formaţiei din Ghencea. În aceste condiţii, „roş-albaştrii" îşi mai permit să se şi relaxeze, iar tehnicianul este exemplul perfect: a stat câteva ore la deschiderea unei berării, dar a băut doar apă plată.

Agitaţie mare joi seara în zona Regie. Multe vedete pe metru pătrat, muzică de petrecere, râuri de bere şi preparate la proţap. Acestea au fost ingredientele deschiderii unei berării la care au participat personalităţi din lumea fotbalului, dar şi din showbiz. Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, aflat în cantonament pentru meciul cu Vaslui, s-a „furişat" pentru a sta câteva ore la cârciumă, acolo unde a ciocnit un pahar de apă plată cu Adrian Ilie, Bogdan Mara şi Marius Bilaşco, ultimii trei fiind mult mai însetaţi, preferând halbele cu bere.

Berea “la metru” şi cârnaţii pe grătar au făcut deliciul mesenilor

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Miliardarul Cornel Tăbăcaru a făcut show de zile mari la petrecere

simeon stalpnicul png

Cât a stat la eveniment, tehnicianul nu a pus gura pe alcool, consumând apă. Nici n-a gustat din fripturile şi cârnaţii oferite de organizatori. O prezenţă excentrică a constituit-o miliardarul Cornel Tăbăcaru, cunoscut pentru pasiunea lui pentru lux. Acesta a fost sufletul petrecerii, a dansat, a gesticulat către meseni, a băut câteva halbe cu bere şi a mâncat pe săturate.

Steliştii Adrian Ilie şi Laurenţiu Reghecampf s-au întreţinut minute bune când s-au văzut

simeon stalpnicul png

Marina Dina, la braţ cu iubitul milionar

simeon stalpnicul png

Absentă destul de mult timp din peisajul monden autohton, Marina Dina şi-a făcut şi ea apariţia la deschiderea berăriei.

Nu a venit singură, ci alături de iubitul ei milionar, Radu Morar, fost director la Murfatlar. Cei doi au fost toată seara cu zâmbetul pe buze, fosta asistentă a emisiunii „Răi da' buni", prezentându-se într-o formă de zile mari. Pesemne că relaţia cu Radu îi prieşte de minune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro