Şi pe ele le-a bucurat Lucescu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Plictisit probabil de atâtea trofee cucerite cu Şahtior, Mircea Lucescu a savurat miercuri seară momentele petrecute în compania fetelor ucrainence care au întreţinut atmosfera la meci.

Deşi în ultimul an a pierdut trei jucători-cheie (Willian, Fernandinho şi Mhitarian), pentru care a încasat 100 de milioane de euro, Şahtior Doneţk continuă să fie imbatabilă în Ucraina. După eventul campionat-cupă cucerit sezonul trecut, echipa lui Mircea Lucescu şi-a trecut în cont şi Supercupa, cu o victorie la pas (3-1) contra celor de la Cernomoreţ Odessa, chiar pe terenul adversarilor.

Începând din 2004, acesta e al 18-lea trofeu obţinut de Şahtior sub conducerea lui „Il Luce". Clipele de bucurie de la finalul partidei şi de la festivitatea de premiere nu l-au impresionat prea mult pe tehnicianul român de 67 de ani, care a trăit multe asemenea festivităţi. În schimb, Lucescu a avut parte de-o surpriză din partea grupului de 15 majorete prezente la Supercupă.

Frumoasele ucrainence din Odessa au vrut să rămână cu o amintire de neuitat şi s-au ţinut scai de Lucescu pentru câteva fotografii. Puţin gelos pe succesul la fete al antrenorului român, patronul Rinat Ahmetov a apărut şi el la un moment dat la şedinţa foto, fiind luat de braţ de o fată.

Răzvan a intrat în Ramadan

Dacă „Nea Mircea" are motive de petrecere, fiul său Răzvan e la polul opus. Lucescu jr. a început antrenamentele cu El Jaish din Qatar, dar se confruntă cu un impediment de natură religioasă. De marţi, 9 iulie, pentru majoritatea jucătorilor săi a început Ramadanul. Pentru a marca începutul lunii de post (abstinenţă de la mâncare, băutură, fumat şi relaţii sexuale până la 7 august), întreg lotul de la El Jaish s-a reunit pentru o poză de grup, în care apare şi Răzvan Lucescu, alături de un mesaj de celebrare a Ramadanului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net