Rednic, la mâna jucătorilor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Vrem titlul în acest sezon", au anunţat şefii de la CFR Cluj la startul campionatului. Obiectivul pare că este departe de ei, după începutul dezastruos - două puncte din trei meciuri -, iar primul vinovat este antrenorul Mircea Rednic. În spatele rezultatelor modeste stă de fapt, potrivit unor informaţii, dorinţa jucătorilor de a scăpa de tehnicianul pe care nu-l „înghit".

Egal la Botoşani, remiză acasă cu Timişoara şi înfrângere la Vaslui. Acesta este bilanţul lui Rednic în meciurile oficiale pentru CFR. „N-a rupt gura târgului" nici în perioada de pregătire, dar atunci miza că, în timp, relaţiile de joc se vor omogeniza şi rezultatele vor fi altele. Creşterea în joc nu s-a văzut, ideile impuse de tehnician nu s-au regăsit, în schimb clujenii au arătat cât de tensionaţi sunt (patru cartonaşe roşii în trei jocuri ) şi ce greşeli individuale pot face „greii" echipei.

Căpitanul Ricardo Cadu a avut o evoluţie foarte slabă în meciul de la Vaslui

simeon stalpnicul png

Ultimul meci, umilinţa de la Vaslui, 0-4, a pus însă capac. Patronul Paszkany a arătat cu degetul spre portarul Edi Stăncioiu - responsabil cu trei goluri încasate gratuit - dar şi spre cuplul de fundaşi centrali Felice Piccolo - Ricardo Cadu. În esenţă, jucătorii-cheie ai unei echipe. Discursul patronului a alimentat şi mai mult speculaţiile care îl dădeau pe Rednic ca şi demis ca urmare a dorinţei jucătorilor. Nu este prima dată când se spune că vestiarul din Gruia pune şi demite antrenori.

De-a lungul timpului au fost mulţi tehnicieni care şi-au făcut bagajele după mici neînţelegeri cu fotbaliştii importanţi ai echipei, toţi ochii fiind îndreptaţi către căpitanul Ricardo Cadu, omul de care se leagă toate perfomanţele din istoria recentă a celor de la CFR. "Rednic nu pleacă până la meciul următor, cu Viitorul", a asigurat Paszkany, dar fostul tehnician Eugen Trică este deja pe drum spre Ardeal.

Ioan Andone a păţit la fel ca «Puriul»

Antrenorii care ajung în Gruia au avut de pătimit dacă nu au fost pe gustul vestiarului. Nu o singură dată s-a întâmplat ca tehnicienii să fie demişi după o serie - mai lungă sau mai scurtă - de rezultate negative în partide care au ridicat semne de întrebare legate de prestaţiile „greilor" din echipă. Au păţit-o pe pielea lor Duşan Uhrin jr, Jindra, Toni Conceicao, Mandorlini sau Andone. Doi antrenori au avut "inspiraţia" să se facă plăcuţi de grup, portughezul Jorge Costa şi fostul ceferist Eugen Trică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net