Adrian Mutu a scăpat de cuţit

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adi Mutu a primit cea mai fericită veste din ultimul timp, şi anume faptul că nu va ajunge pe masa de operaţie ca urmare a accidentării suferite la finalul săptămânii trecute.

Ştirea că Mutu are probleme la genunchi i-a speriat rău nu numai pe suporterii şi oficialii echipei franceze Ajaccio, cât şi pe selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă. La începutul lunii septembrie, „tricolorii" au două meciuri cruciale în preliminariile Cupei Mondiale, cu Ungaria şi Turcia, iar „Briliantul" e considerat în continuare o piesă de bază în angrenajul lui Piţi.

După primele analize, doctorii francezi au estimat o perioadă de trei săptămâni de pauză şi o posibilă intervenţie chirurgicală la zona afectată. Până la urmă, atacantul român a scăpat ieftin, testele suplimentare făcute ieri relevând o problemă minoră. Eliberat de stresul unei eventuale operaţii, Mutu şi-a exprimat imediat bucuria pe o reţea de socializare.

Doctorii au decis că nu trebuie să mă operez. Lichidul care se formase la genunchi era din cauza antrenamentelor foarte tari pe care le-am făcut! De mâine încep antrenamentele normal cu echipa!!!", a scris Mutu pe pagina sa de Twitter. De altfel, fotbalistul lui Ajaccio şi-a ţinut fanii în suspans încă de dimineaţă, când a postat o poză cu el pe un pat de spital, alături de mesajul „Mă pregătesc de examenul final".

S-a pozat cu fiul lui Piţurcă

La finalul săptămânii trecute, Mutu a tras o fugă în ţară, refugiindu-se la casa familiei Reghecampf de la Snagov. Aici, fotbalistul s-a întreţinut cu mai mulţi prieteni, printre care şi Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă şi cea la care Mutu s-ar fi dat în urmă cu mai mulţi ani, aşa cum "Click!" a dezvăluit în exclusivitate. Acum, Mutu s-a fotografiat relaxat alături de frumoasa lituaniancă, dar şi de fiul pe care Vica îl are împreună cu Piţurcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
rapid otelul jpg
combo birligea si mama lui jpg
olaru fcsb liga europa jpg
Rares pop gol pentru rapid jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net