Se luptă pentru 2 milioane de euro!

Ultima actualizare:

Nicolae Grigore şi Cristi Oros şi-au dat acceptul de a evolua în meciul baraj, în schimbul promisiunii că vor fi lăsaţi să plece după acest joc fără pretenţii financiare. În Giuleşti ar putea reveni mijlocaşul Vali Negru, lui Alex Ioniţă I i s-a oferit un nou contract, iar Dragoş Balauru, Alex Păcurar, Tibi Bălan şi Daniel Lung au sosit de la Târgu Mureş, Universitatea Cluj şi Sportul.

Şi Daniel Pancu şi-a reînnoit angajamentul cu echipa sa de suflet, primind asigurări că poate să rămână în Giuleşti pe perioadă nelimitată. În schimb, readucerea lui Dani Coman în poarta Rapidului nu mai este de actualitate, portarul alegând să dea curs unei oferte din străinătate. Seria de jucători noi sosiţi în Giuleşti îl pune într-o situaţie destul de dificilă pe Marian Rada, care are puţin timp să închege un "11" fiabil.

În schimb, Chiajna a strâns câteva zile de pregătire în Austria, unde a jucat şi două amicale. Dacă rămâne în Liga 1, Rapid va încasa puţin peste două milioane de euro din drepturile TV, jumătate acum, jumătate la iarnă. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru a acoperi o parte dintre datorii şi ar ajuta cazul Rapidului la Tribunal, unde se va analiza în septembrie planul de reorganizare al clubului. Dacă rămâne Chiajna în Liga 1, echipa ilfoveană va primi 956.000 de euro, iar formaţiile clasate după Rapid încă 200.000 de euro.

Chirilă vrea să meargă la TAS

Antrenorul Concordiei e supărat-foc că trebuie să joace o partidă de baraj. "Vom juca din fair-play acest meci. Concordia Chiajna a făcut o acţiune la TAS ieri, privind suspendarea şi revocarea acestui baraj pe considerente de nelegalitate. Comisia Naţională de Licenţiere a anulat dreptul de joc al Rapidului printr-o hotărâre definitivă pe care Rapidul a pierdut-o, inclusiv la Comisia de Apel. Din punct de vedere legal Rapid nu poate juca în Liga I în anul competiţional 2013-2014. Rapid a făcut apel, a pierdut şi, nemergând la TAS, acea decizie a devenit definitivă şi irevocabilă", a spus Chirilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Decuseara, cântăreț jpg
image
image
image
image
image
image
Nationala Romaniei, asteptat de fani la baza de la Warzburg, din Germania, la EURO 2024 jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Razvan Marin la nationala Romaniei (EPA) jpg
Denis Dragus la nationala Romaniei (EPA) jpg
fani romani euro jpg
Dragus saruta sotia jpg
Nationala Romaniei (EPA) jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net