Se bat pe Răzvan Lucescu. A fost demis de arabi, dar ofertele curg pentru el

Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu a câştigat Cupa  Stelelor Qatarului  cu El-Jaish (Foto: mediafax)
Răzvan Lucescu a câştigat Cupa Stelelor Qatarului cu El-Jaish (Foto: mediafax)

Fiecare dintre cele trei propuneri prezintă avantaje, unele materiale, altele sentimentale, însă Lucescu junior va da răspunsul după o scurtă perioadă de vacanţă.

Aventura tehnicianului de 44 de ani în Qatar s-a încheiat după un sezon şi jumătate, perioadă în care a adus în vitrina clubului Cupa Stelelor Qatarului. În primele zece jocuri din acest sezon echipa sa nu a cunoscut înfrângerea, dar după cinci eşecuri consecutive, şefii au reziliat contractul, despărţirea fiind una amiabilă.

Acum, pentru Răzvan va urma o scurtă vacanţă, însă revenirea în ţară nu a făcut decât ca telefonul să fie cu ton de ocupat din cauza oamenilor de fotbal care-l vor în organigramă. Familia Lucescu a fost permanent ofertată de acţionarii dinamovişti, indiferent că se numeau Badea, Borcea sau acum Negoiţă.

Dacă seniorul Mircea le-a explicat clar că nu se mai întoarce în ţară, nici măcar ca selecţioner, insistenţele pentru Răzvan au continuat. La început „juniorul" a refuzat din cauza relaţiilor reci cu Cristi Borcea, dar „Leonidas" a plecat şi acum cuplul Negoiţă - Anghelache, vechi prieten cu Mircea Lucescu, a început din nou tatonările.

Astra şi Dinamo nu se duelează doar pe teren, ci şi în oferte pentru Lucescu junior


    Răzvan Lucescu a câştigat Cupa  Stelelor Qatarului  cu El-Jaish (Foto: mediafax)
Răzvan Lucescu a câştigat Cupa Stelelor Qatarului cu El-Jaish (Foto: mediafax)

Ei speră ca trecutul dinamovist, promisiunea rolului de manager cu puteri depline şi convingerea părintelui să treacă peste orice refuz, mai ales că la „câini" se pot ivi dese probleme financiare.

Giurgiuvenii au intrat şi ei pe fir, preşedintele Dinu Gheorghe dorind să lucreze din nou cu Răzvan aşa cum au făcut-o la Rapid. Relaţia dintre ei e extrem de apropiată, tehnicianul fiind considerat „copilul" actualului şef al Astrei. Faţă de Dinamo, aici ar avea o mai mare stabilitate financiară şi siguranţa că transferurile cerute vor fi onorate. Şi aici ar urma o discuţie „sentimentală" cu Mircea Lucescu, giurgiuvenii şi Şahtior Doneţk, clubul condus de „Il Luce", urmând să dispute un amical la începutul lunii viitoare, o bună ocazie şi de a „ataca" subiectul Răzvan.

Liderii în Liga 1, cei de la Astra au mers pe mâna antrenorilor tineri. Aşa l-au ales pe Daniel Isăilă, cel care l-a înlocuit pe banca tehnică pe Marin Barbu. Isăilă câştigă 5.000 de euro lunar şi contractul său se întinde pe o perioadă de doi ani.

Dinamoviştii au ales variante ieftine pentru banca tehnică. "Câinii" sunt conduşi de Flavius Stoican, cel care a fost promovat de la chipa a doua a clubului. Stoican are salariu de 3.500 € lunar şi contract valabil un an, cu posibilitate de prelungire.

Tânărul antrenor nu e doar pe lista cluburilor din Liga I, ci şi a unora din Ucraina. Esticii au toate referinţele despre el, oferite de tatăl său, Mircea Lucescu, cel care a şi oferit modelul antrenorului de succes. Cluburile cu bani din fostul spaţiu sovietic vor să înceapă construcţia după modelul de reuşită Şahtior Doneţk, iar cel mai bun pentru „restart" e Răzvan Lucescu, ştiu fiind că seniorul nu-l va trăda niciodată pe patronul Ahmetov. Aici, Răzvan, pe lângă liniştea financiară, l-ar avea permanent aproape şi pe părintele său.

Marius Şumudică, antrenor cu experienţă în spaţiul arab, crede că Lucescu jr. a fost mazilit. „Erau pregătiţi să-l dea afară şi-au profitat de rezultatele negative. Prea repede s-au mişcat şi l-au pus pe Adam Yusuf, aveau mutarea în plic. Apoi mai e o problemă legată de jucătorii locali...dacă un antrenor străin are vreun conflict cu unul dintre ei, tot timpul fotbalistul va avea câştig de cauză. Nu-i dă nimeni afară şi trebuie să te porţi cu mănuşi cu ei", a explicat „Şumi".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net