Steaua, la 7 puncte de Astra în Liga 1!

Ultima actualizare:

    Stanciu a ratat  deschiderea  scorului,  trimiţând  balonul în bară (Foto: mediafax)
Stanciu a ratat deschiderea scorului, trimiţând balonul în bară (Foto: mediafax)

De opt ani neînvinşi de CFR Cluj, steliştii au respectat tradiţia. Cu gândul la MM Stoica, bucureştenii au învins cu 1-0 şi îşi consolidează poziţia în fruntea clasamentului.

Dominată de Steaua, partida de la Cluj nu a ieşit cu nimic din tiparele mediocrităţii campionatului nostru. Clujenii au avut ocazii doar pe greşelile defensivei oaspeţilor, iar bucureştenii, deşi s-au apropiat periculos în nenumărate rânduri de careul gazdelor, nu au izbutit de prea multe ori să ridice pulsul fanilor. Prima mare ocazie de gol a meciului a avut loc în minutele de prelungire ale primei erprize, atunci când Stanciu a trimis cu capul, în bară, mingea centrată de Varela. În repriza a doua,

Tănase a avut o bună ocazie de a celebra cu un gol meciul 200 în Liga 1, dar şutul său din minutul 71, a fost prins în doi timpi de Felgueiras. Oricum, „Dodel" şi-a făcut un „cadou" la aniversarea celor 200 de partide: un cartonaş galben, care îl va suspenda pentru următorul meci, cel cu Gaz Metan Mediaş, de acasă.

Golul a picat târziu: era minutul 83 când, după un contraatac, Keşeru - introdus în minutul 67 - a şutat, mingea a fost deviată de Chipciu, iar portarul gazdelor a fost nevoit să facă un drum până în poartă pentru a trimite balonul la centru.

Scorul final, 0-1, consolidează poziţia de lider a Stelei, care, cu un meci mai mult disputat, are acum 7 puncte în faţa Astrei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net