Vasluiul, agentul 007 pentru Dinamo

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Din 2009 n-a mai câştigat Dinamo un meci cu FC Vaslui. „Câinii" au mai scos doar un egal, după care a urmat o serie incredibilă de succese ale jucătorilor lui Porumboiu. Se repetă istoria şi azi?

În condiţiile în care partida Astra - Steaua a fost amânată, cel mai aşteptat duel din runda a doua a Ligii I se va disputa diseară pe „Arena Naţională". Dinamo şi FC Vaslui sunt în acest sezon două echipe „lovite", în căutarea gloriei de odinioară. Pe de-o parte, debusolaţi de eşecul de la Timişoara, alb-roşii antrenaţi de Gigi Mulţescu au nevoie de o victorie de moral în faţa propriilor fani.

Vaslui – Dinamo 4-1- 18 mai 2013

simeon stalpnicul png

Dinamo – Vaslui 0-1- 10 noiembrie 2012

simeon stalpnicul png

Dincolo, moldovenii resimt încă efectele rezultatelor proaste din stagiunea precedentă, care au scos formaţia patronată de Porumboiu din cupele europene. Privind statistica întâlnirilor directe, meciul Dinamo - Vaslui ar trebui să nu se mai joace, iar punctele să fie atribuite oaspeţilor.

Dinamo – Vaslui 0-1- 25 martie 2012

simeon stalpnicul png

Vaslui – Dinamo 3-1- 11 septembrie 2011

simeon stalpnicul png

Motivul? În ultimii trei ani şi jumătate, galben-verzii s-au impus de fiecare dată împotriva„câinilor". 2-0, 2-1, 2-0, 3-1, 1-0, 1-0 şi 4-1 e seria interminabilă de succese ale vasluienilor, deveniţi o „bestie neagră" pentru dinamovişti. În cele şapte episoade menţionate, golaverajul general (15-3 în favoarea Vasluiului) spune totul despre complexul de inferioritate dezvoltat de bucureşteni.

De altfel, înainte de ultimul meci cu Dinamo, Porumboiu şi-a desconsiderat adversarii, declarând că n-are deloc emoţii în privinţa victoriei.

Vaslui – Dinamo 2-0- 9 aprilie 2011

simeon stalpnicul png

Dinamo – Vaslui 1-2 - 19 septembrie 2010

simeon stalpnicul png

Dănciulescu, trecut pe bancă?

Înfrângerea lamentabilă de la Timişoara din prima etapă l-a convins pe Gigi Mulţescu să facă unele modificări în aşezarea tactică a echipei sale. Unul dintre jucătorii care şi-ar putea pierde locul în primul 11 este chiar Ionel Dănciulescu, cel mai experimentat jucător de la Dinamo.

simeon stalpnicul png

Marius Niculae, ultimul care a bătut Vasluiul

În istoria confruntărilor din prima ligă dintre Dinamo şi Vaslui, oaspeţii de astăzi s-au impus în 10 din cele 16 partide disputate, în timp ce gruparea din „Ştefan cel Mare" nu s-a bucurat decât de patru ori. Ultimul succes al „câinilor" într-un meci cu Vasluiul datează de la 11 aprilie 2009. Atunci, cu un Marius Niculae dezlănţuit, autor a trei reuşite, Dinamo a câştigat cu un categoric 4-1.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net