Steaua și-a făcut echipă de Fed Cup

Ultima actualizare:

    Cele patru tenismene care vor reprezenta Steaua de acum înainteFOTO: Facebook/ CSA Steaua
Cele patru tenismene care vor reprezenta Steaua de acum înainteFOTO: Facebook/ CSA Steaua

Patru jucătoare de top din România joacă din această vară la Steaua. Cele patru ”B” din echipa de Fed Cup a țării noastre, Irina Begu, Ana Bogdan, Mihaela Buzărnescu și Irina Bara, au fost prezentate oficial ca făcând parte din clubul militar.

Legitimarea unor tenismeni sau tenismene valoroase la cluburi importante este benefică pentru ambele părți, deși, din punct de vedere sportiv, ei sau ele nu pot aduce trofee în campionatele naționale, pentru că sunt mereu plecați la competiții internaționale în acea perioadă.

Pentru jucătoarele, legitimarea la clubul bucureștean le oferă condiții mult mai bune și mai profesioniste de pregătire și recuperare în perioadele când sunt în țară și se pregătesc de noile concursuri. Pentru Irina Begu este vorba de o revenire la clubul militar, unde a fost legitimată pentru prima dată în carieră, la 7 ani și pe care l-a iubit de micuță, crescând chiar în zonă.

Pentru Steaua, legitimarea unor jucătoare de tenis de o asemenea valoare este mai mult o chestiune de marketing, pentru că nu le va putea folosi la Campionatele Naționale, programate toamna, atunci când ele sunt angrenate în turnee importante din toată lumea, conform valorii lor. Dar, pe de altă parte, pot profita de notorietatea lor și a le folosi în acțiunile de marketing. De asemenea, orice nume mare, cu victorii obținute în afară, poate aduce un plus la buget. Mai mult, fiind și în prag de Jocuri Olimpice, prin legitimarea tenismenelor va crește numărul steliștilor pe lista reprezentanților României la Tokyo, prilej de mândrie, dar și de mărire a aceluiași buget.

Chiar dacă este un sport individual și jucătorii își suportă singuri toate cheltuielile, ei trebuie să fie obligatoriu legitimați la un club din România afiliat la Federația Română de Tenis. Astfel, dintre celelalte jucătoare de top Simona Halep este legitimată la LPS-CSS Constanța, Sorana Cîrstea și Monica Niculescu reprezintă CSM București, iar Patricia Țig ACS Arcada Galați.

La masculin, Marius Copil este legitimat la CSM București, iar vicecampionii olimpici la dublu Horia Tecău și Florin Mergea sunt coechipieri și la Dinamo. Tecău are dublă legitimare și la Dinamo Brașov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net