Venus Williams și-a dezvăluit dieta care o ține în Top 100 WTA la 40 de ani

Ultima actualizare:

    Venus Williams
Venus Williams

Fostul lider mondial, Venus Williams, a dezvăluit într-un interviu acordat revistei ”Women's Health” care îi este dieta după ce, acum 9 ani, s-a descoperit că suferă de sindromul Sjogren, o boală autoimună.

Williams, care va împlini 40 de ani la 17 iunie, a recunoscut că a început să mănânce ”numai raw și vegan din motive de sănătate. Am nevoie să-i ofer corpului energie în cel mai bun mod posibil”, a declarat jucătoarea care a cucerit 7 titluri de Grand Slam în carieră. Ea recunoște că mai ”trișează” la mese: ”Încerc să mănânc numai raw și vegan, dar sunt om și trebuie să trișez un pic”. Apoi, Venus Williams a dezvăluit ce mănâncă în decurs de 24 de ore. Nu înainte de a le avertiza pe cititoare: ”Totul depinde de moderație. Viața e prea scurtă pentru a nu iubi ceea ce mâncați”.

Micul dejun: ”Nu sunt o persoană matinală sau o mare mâncătoare la micul dejun. Am nevoie de niște carburant să mă pun în mișcare, dar mi se pare greoaie o masă copioasă după ce m-am trezit, așa că de regulă mănânc un fruct ușor sau beau un shake proteic”.

Prânz: ”Depinde de cât de mult timp am pentru masa de prânz sau cum arată programul meu, masa poate varia de la cartofi dulci și orez la un smoothie verde. Când concurez, mâncarea este o parte din serviciul meu, așa că atunci mă asigur că am proteine și carbohidrați. După meci, de regulă beau un shake proteic și un lapte de plante și pudră cu proteine, după care, la scurt timp, mănânc și mâncare reală”.

Gustări: ”Deseori după-amiaza sunt în alergătură între antrenamente, întâlniri pentru firma mea, EleVen, sau telefoane cu compania mea de design, V Starr, așa că mereu caut mici lucruri care sunt ușor de mâncat pe drum. Batoanele proteice sunt perfecte când sunt foarte grăbită. Deseori pot fi văzută mâncând chips-uri în timpul ședințelor. Dacă vin de la antrenament, beau shake-uri proteice, de asemenea pe drum”.

Cină: ”Pentru cină, prefer o salată Caesar vegană deoarece e super-ușoară. O pot prepara indiferent că sunt acasă sau într-o camera de hotel, la un turneu”.

Desert: ”Când sunt în perioada de antrenamente, încerc să mă controlez, dar uneori o fată are nevoie de o gogoașă! Am descoperit că îmi pot satisface nevoia de dulce înlocuind prăjiturile cu sucuri de fructe sau smoothie-uri”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net