Iată ce se întâmplă dacă mănânci usturoi și miere pe stomacul gol
Usturoiul este unul dintre cele mai populare alimente. Pe lângă aroma sa unică, acesta este incredibil de eficient în tratarea diferitelor probleme de sănătate, mai ales dacă este consumat crud.
Usturoiul este considerat a fi capabil să prevină și să trateze toate bolile, în special ateroscleroza, infarctul miocardic, bolile de inimă. Totodată, poate scădea nivelul de colesterol și a tensiunii arteriale mari.
El poate trata, de asemenea, afecțiuni minore, cum sunt mușcăturile de insecte, răceala, gripa, febra fânului, infecțiile fungice și diareea călătorului. Mai mult, el controlează eficient simptomele diabetului, a prostatei mărite și a osteoartritei. În plus, capacitatea sa de a elimina toxinele și de a întări imunitatea sunt unele dintre proprietățile sale cele mai importante. În combinație cu ghimbir și ceapă, usturoiul detoxifică organismul după chimioterapie.
Pentru rezultate optime, utilizează usturoi crud, deoarece căldura elimină alicina, ingredientul activ. Trebuie pur și simplu să-l zdrobești și să-l tai felii, după care să-l lași deoparte 15 minute și apoi consumat pe stomacul gol, înainte de a bea sau de a mânca ceva.
Pentru întărirea imunității, consumă-l regulat cu miere.
Află pe clickpentrufemei.ro cum să prepari amestecul şi o reţetă antigripă uimitoare.