Ciorbă de perişoare - Ermina Vlăsceanu

Ultima actualizare:

    Ciorbă de perişoare
Ciorbă de perişoare

Ingrediente:

2 cepe, 2 morcovi, o rădăcină de pătrunjel, o rădăcină de păstârnac, 0,5 l suc de roşii, 0,5 l borş amestecat cu 0,5 l de apă, sare, piper, leuştean şi mărar.

Preparare

Legumele se toacă mărunt şi se pun la fiert în 2 l de apă. Când sunt fierte legumele se adaugă peste ele sucul de roşii, apoi borşul amestecat cu apă şi fiert separat.

Cât timp fierb legumele se fac perişoarele.

Ingrediente perişoare: 1 kg carne de porc tocată, 2 felii de pâine înmuiate în apă rece, o ceapă, 3 linguri de orez, 1 ou, sare, piper, pătrunjel şi mărar .

Peste carne se adaugă pâinea stoarsă de apă, ceapa tocată mărunt, orezul, oul, sare, piper şi verdeaţă tocată mărunt. Se amestecă toate ingredientele apoi cu mâinile ude se fac perişoarele care se pun pe un platou. După ce s-au făcut toate se pun în ciorbă.

Când s-au fiert şi perişoarele se condimentează ciorba cu sare şi piper iar la sfârşit se adaugă verdeaţa şi se stinge focul.

Se serveşte caldă cu smântână şi ardei iute alături. Pofta bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net