Paste cu ciuperci în sos cremos de smântână – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Paste cu ciuperci în sos cremos de smântână
Paste cu ciuperci în sos cremos de smântână

Ingrediente

500 g ciuperci

400 g paste

200 ml smântână pentru gătit - 30% grăsime

50 g unt

2 linguri parmezan ras

2 căţei de usturoi

sare, piper, oregano, busuioc

Mod de preparare

Topim untul într-o tigaie. Ciupercile le curăţăm de pieliţă, le spălăm şi le feliem. Le adăugăm în untul topit şi lăsăm să scadă, la foc mic. Adăugăm smântâna şi lăsăm să mai dea un clocot. Punem parmezanul şi amestecăm. Condimentăm cu sare, piper, usturoi tocat mărunt. Pastele le fierbem conform instrucţiunilor de pe pachet. Le scurgem de apă şi le servim calde alături de ciupercile în sos de smântână. După gust, presăram oregano sau busuioc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tiramisu dubai jpg
Iata top 6 lucruri de care ai nevoie intr un birou! jpg
titlu Sfaturi utile pentru întreținerea unui păr sănătos și strălucitor folosind produse de îngrijire corecte jpg
Organizezi o cina cu prietenii la tine acasa  Iata ce sa nu ti lipseasca! jpg
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
bob tunsoare jpg
1 piftie de curcan jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net