Ce nu știai că poți trata cu zahăr: 5 utilizări inedite

Ultima actualizare:

    Arsurile pe limbă, care apar atunci când consumăm băuturi mult prea fierbinți, se pot calma cu ajutorul zahărului.www.clicksanatate.ro
Arsurile pe limbă, care apar atunci când consumăm băuturi mult prea fierbinți, se pot calma cu ajutorul zahărului.www.clicksanatate.ro

Zahărul este cel mai cunoscut îndulcitor din lume, fiind folosit ca ingredient de bază în diferite preparate culinare. Deși consumul în exces de zahăr a fost asociat cu dezvoltarea unor boli cronice, el poate avea diverse alte întrebuințări...inedite.

Iată, așadar, cum mai poate fi folosit zahărul!

O metodă eficientă de a te epila

Te-ai săturat de metodele iritante de îndepărtare ale părului? O ceară de casă realizată din zahăr poate fi cea mai bună soluție.

Ingrediente: 4 linguri de zah[r (40 de grame), sucul de la o lămâie și apă (2 căni).

Mod de utilizare: Se amestecă toate ingredientele într-o oală, la foc mic, și se lasă până când devine o pastă omogenă, de culoarea chihlimbarului. Se îndepărtează ceara de pe foc și se lasă să se răcească, însă fără să se întărească. Ceara de zahăr se aplică ca o ceară obișnuită și se îndepărtează cu fâșii din pânză.

Ameliorează arsurile limbii

Arsurile pe limbă, care apar atunci când consumăm băuturi mult prea fierbinți, sunt dureroase și supărătoare.

Descoperă pe clicksanatate.ro și alte moduri inedite de a folosi zahărul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
parlamentul romaniei jpg
lidl jpg
drum sofer masina1 jpeg
Rusia versus SUA FOTO SHUTTERSTOCK
test jpg
alimente jpg
petre florin crevedia foto inquam octav ganea jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net