Kylie Minogue a petrecut Crăciunul cu familia iubitului său

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cântăreaţa australiană şi iubitul său, Andres Velencoso, au sărbătorit alături de rudele fotomodelului catalan, într-o localitate mică din Girona.

Kylie Minogue a sărbătorit Crăciunul din acest an în Spania, alături de familia logodnicului său, Andres Velencoso, un fotomodel foarte cunoscut în Peninsula Iberică, anunţă revista "Hola".

Cântăreaţa şi iubitul său au aterizat pe aeroportul din Barcelona, după care au călătorit cu o maşină până în localitatea Tossa de Mar (Girona, Catalunya), de unde este originar Andres. Deşi este cu 10 ani mai în vârstă decât iubitul său, Kylie Minogue (41 de ani) se înţelege bine cu fotomodelul catalan, cei doi formând un cuplu de mai bine de un an.

Nu este pentru prima dată când cântăreaţa petrece câteva zile alături de rudele lui Andres. În luna iunie a acestui an, ea a fost văzută în restaurantul pe care familia Velencoso în deţine în localitatea catalană. Ba mai mult, Kylie a dat o mână de ajutor, servindu-i la masă pe clienţii localului, surprinşi şi încântaţi că o văd pe celebra cântăreaţă chiar în satul lor.

Vezi pe adevarul.es fotografii cu cei doi îndrăgostiţi.

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net