Seagal s-a lins pe degete după muşchiuleţul de bizon!
Sarmale cu mămăliguţă, mititei sau ciorbă de potroace. Cam asta vor vedetele americane să mănânce atunci când vin în România. Steven Seagal le-a încercat pe toate, aşa că a trecut la friptură de bizon.
Vită, porc, pui, curcan şi miel. Cam astea sunt animalele sacrificate din care noi ne-am obişnuit să ne ospătăm. Nu şi celebrităţile! Cât timp s-a aflat în ţara noastră, Steven Seagal (62 de ani) a preferat să aibă în farfurie numai specialităţi.
La Restaurantul Osho, aflat în cartierul Primăverii, din Capitală, actorul a comandat o porţie zdravănă de muşchi de bizon, care a fost flambată chiar în faţa lui. Nu s-a uitat la bani, deşi 300 de grame costă 220 de lei. Şi soţia lui, asiatica Erdenetuya, a poftit tot la bizon.
Cei doi, împreună cu trei amici, au petrecut trei ore în faimosul local, de unde au plecat mai mult decât satisfăcuţi de bucatele primite. Nu înainte să împartă autografe şi să se fotografieze cu fanii săi. Vedeta hollywoodiană s-a reîntors în ţara noastră la sfârşitul lunii martie, pentru a filma câteva cadre pentru pelicula "The Mercenary: Absolution".
În urmă cu o săptămână a plecat în Rusia, iar peste o lună şi jumătate va fi prezent, din nou, în România. Steven s-a legat foarte mult de plaiurile mioritice. Cu atât mai mult cu cât este stăpânul a trei maidanezi, pe care i-a adoptat de la un adăpost din Giurgiu.