Amy Winehouse, sătulă de criticile tatălui

Ultima actualizare:

    Amy Winehouse
Amy Winehouse

Cântăreaţa este supărată foc pe tatăl ei care a apărut săptămâna trecută în documentarul TV "My Daughter Amy" şi a vorbit despre lupta pe care ea o duce cu drogurile şi despre relaţia pe care o are cu Blake Fielder-Civil.

Amy Winehouse îi reproşează tatălui ei Mitch faptul că o face de ruşine fiindcă de fiecare dată când iese în public vorbeşte despre problemele ei.Citeşte şi:Amy Winehouse se mărită din nou cu fostul soţ Amy Winehouse a leşinat din cauza epuizăriiAmy Winehouse, scandal cu înjurături şi bătaie la “Cenuşăreasa”

"De ce nu vrea tata să scrie un cântec despre ceea ce îl deranjează în loc să meargă la televiziunea naţională? Şi credeai că părinţii tăi te fac de ruşine", a scris Amy pe contul ei de Twitter.

Mitch, 58 de ani, a vorbit la TV despre problemele pe care Amy le-a avut în ultima perioadă.

"Amy a renunţat la droguri în modul ei. În 2008 mi-a spus: Tată, nu vreau să mai fac asta! şi aşa s-a şi întâmplat. Sunt mai mândru de ea decât de muzica ei, ea singură a reuşit.", a declarat Mitch, care însă se arată îngrijorat de faptul că de când s-a lăsat de droguri cântăreaţa a devenit dependentă de cumpărături.

Totodată el şi-a criticat fiica şi din cauza relaţiei pe care o are cu fostul ei soţ Blake cu care se va recăsători în curând.

"Relaţia lor a fost un dezastru. Au avut noroc că niciunul dintre ei nu a murit. Cu doi dependenţi de droguri nu poţi să construieşti o relaţie", a adăugat tatăl cântăreţei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net