Jamie Oliver dezvăluie cum a reușit să slăbească!
Celebrul chef dezvăluie secrete din bucătăria familiei sale: câţi copii vrea să mai aibă, de ce soţiei sale nu-i place să mănânce în oraş cu el şi de ce nu a gătit la o nuntă cu vedete
Jamie Oliver a mărturisit de curând că, atunci când se uită în oglindă, se întreabă adesea dacă este suficient de bun ori de inspirat. Dar, câtă vreme este unul dintre cei mai iubiţi chefi ai Marii Britanii, deţine 62 de restaurante şi este autorul a 19 bestseller-uri de gastronomie, ne gândim că n-are de ce să-şi pună asemenea întrebări. Şi, în timp ce averea sa de 150 de milioane de lire sterline continuă să crească, iar el se străduieşte să ne îmbunătăţească stilul de-a mânca, Jamie trebuie să împace şi „bucătăria“ de acasă, unde încearcă să fie un soţ bun pentru Jools, cu care e căsătorit de 15 ani încoace, şi un tată model pentru cei patru copii ai săi: Poppy (13), Daisy (12), Petal (6) şi Buddy (5) – deşi, de multe ori, cei mici se plâng că nu e deloc un părinte cool!
De când a împlinit 40 de ani în mai, celebrul bucătar a intrat într-o adevărată „revizie generală“, reuşind să slăbească spectaculos cu ajutorul unei alimentaţii supersănătoase – o realizare care s-a transformat în tema generală a noului său format difuzat pe Channel 4, Jamie’s Super Foods. Mai mult, la vârsta asta şi-ar dori să fie din nou tată – un lucru despre care se destăinuie în cele ce urmează, laolaltă cu motivul pentru care lui Jools nu-i place să iasă să mănânce în oraş cu el…
- Ai slăbit şi ţi-ai reintrat în formă. Cum ai reuşit să faci asta?
Jamie Oliver: Am realizat că sunt nefericit, aşa că mi-am revizuit obiceiurile alimentare şi am început să dorm mai mult – eu, care până atunci nu dormeam mai mult de patru ore pe noapte! Am renunţat la carne şi la zahăr şi am început să mănânc mai sănătos, un lucru despre care vorbesc şi în noua mea emisiune. Am reuşit să slăbesc zece kilograme, mi-am luat un instructor de fitness şi acum sunt din nou plin de energie.