Şi amanta lui Agathon face mişto de Moni!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După Puya şi Connect-R, iată că şi amanta fostului ministru Dan Matei Agathon, Silvia Stanciu, o atacă, pe note muzicale, pe "Scorpia de la Izvorani".

În videoclipul piesei „Poale-n brâu" apare secvenţa memorabilă în care Moni îşi pune poşeta în cap.

Vestitul cuplu Monica-Irinel Columbeanu continuă să fie o sursă nesecată de inspiraţie pentru soliştii autohtoni.

Uite-o aici pe Moni - "scorpia de la Izvorani"

Aceştia nu pierd nici o ocazie să-i ironizeze pe Moni şi pe Iri în versurile lor sau în videoclipuri, principala vizată fiind stăpâna de la Izvorani, descrisă ca o biată provincială ieşită la vânat de miliardari trecuţi de mult de prima tinereţe.

După ce Puya l-a apostrofat pe Irinel că şi-a luat "model în loc de Viagra", iar Connect-R i-a dedicat Monicăi refrenul sugestiv "Fata de la ţară", iată că nici solistele de etno nu se lasă mai prejos.

         Mai citeşte:Monica: «De astăzi mă comport ca o jigodie!»Moni l-a făcut "retardat" pe partenerul ei de la "Dansez"Moni 20.000 € la «Dansez», Ramona 6.000 € în junglă!Moni, lăsată baltă şi de ultimul şofer!Moni Columbeanu, goală pentru 25.000 de euro

Chiar dacă şi ea trăieşte de ani buni în concubinaj cu un bărbat mai mare cu trei decenii decât ea, Silvia Stanciu, alias Sylvie, nimeni alta decât amanta fostului ministru Dan Matei Agathon, a făcut şi ea mişto de Moni în ultimul ei videoclip la piesa "Poale-n brâu".

Fără să se sinchisească de faptul că şi ea este născută la Piteşti, Silvia se ia de fetele de la ţară, plecate în lume cu scopul făţiş de a deveni vedete agăţându-se de braţul unui "domn cu barbă", care le oferă "cheile, maşina cu brieloc cu tot" şi le sponsorizează silicoanele.

image

Din videoclip nu putea să lipsească nici scena memorabilă în care, ajunsă într-un magazin de fiţe de la Paris, Moni şi-a pus poşeta în cap pe post de căciulă.

«Nu mă regăsesc în aceste piese!»

Chiar dacă a fost luată peste picior în repetate rânduri de solişti, care i-au dedicat versuri cu subînţeles, Monica Columbeanu nu pare deloc afectată de acestea.

„Nu mă regăsesc deloc în aceste piese", a declarat Moni, care chiar se amuză când ascultă melodiile cu pricina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net