Adio «Dansez pentru tine»!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tristeţe mare pentru fanii „Dansez pentru tine”. După audienţe mari şi încasări de peste 16 milioane de euro din publicitate, timp de patru ani, show-ul se pregăteşte, acum, pentru cea de-a noua ediţie şi ultima. Se pare că producătorii vor să se retragă în glorie.

Vedete de primă mână, dansuri spectaculoase, lacrimi de tristeţe şi de bucurie, câştiguri materiale substanţiale şi cazuri sociale rezolvate, toate acestea au fost ingredientele de succes ale show-ului „Dansez pentru tine" (Pro TV).

Nici nu zici că emisiunea a ajuns, deja, la cel de-al nouălea sezon şi că au trecut patru ani de când Ştefan Bănică jr. a prezentat prima emisiune.

 Mai citeşte:     Corina Caragea a refuzat  «Dansez pentru tine»     Flacăra va concura la «Dansez»?     Lesko, dorită la  «Dansez pentru tine»     Andreea nu vrea la «Dansez pentru tine» nici pentru 3.000 €     Lavinia, mai scumpă la «Dansez» decât la concerte!     Enache şi Vijelie, chemaţi la «Dansez pentru tine»!

Dacă, iniţial, solistului i-a fost parteneră Olivia Steer, aceasta a fost înlocuită de simpatica Iulia Vântur, care a gafat şi a făcut senzaţie cu replica „Aici, la noi, la «Surprize, Surprize»".

De-a lungul timpului, toţi cei angrenaţi în acest show de anvergură au avut de câştigat: copiii defavorizaţi şi-au rezolvat problemele, VIP-urile s-au ales cu notorietatea mult visată, iar Pro TV cu audienţe-record şi încasări fabuloase, de aproximativ 16 milioane de euro, în cele opt sezoane.

Recesiunea, însă, a afectat simţitor bugetul emisiunii, acesta fiind, se pare, unul dintre motivele care au condus la suspendarea show-ului.

Profitul din publicitate a scăzut simţitor la ultima ediţie, „de criză". Potrivit site-ului paginademedia.ro, în primele sezoane încasările depăşeau chiar şi 2,5 milioane de euro, dar la cea din primăvară, câştigată de Jean de la Craiova, acestea au ajuns la suma „modică" de 1,6 milioane.

Cel de-al nouălea sezon „Dansez pentru tine" şi, totodată, ultimul, va începe, la Pro Tv, pe data de 19 martie, iar ediţia se anunţă a fi una de neuitat.

Bănică jr. şi Vântur au făcut istorie

Ştefan Bănică jr. şi Iulia Vântur, prezentatorii show-ului, se mândresc cu performanţa de a ţine în frâu un format tv cu pretenţii.

„Microbul Dansez pentru tine" a început în America latină, sub titlul „Bailando po un sueno", iar show-ul s-a bucurat de un real succes în rândul telespectatorilor.

După Ecuador, Paraguay, Panama, Columbia, Argentina, Slovacia, Mexic şi Costa Rica, România a fost cea de-a noua ţară care a prezentat publicului acest format de succes.

PRO TV nu comenteazå

Contactaţi telefonic, reprezentanţii postului PRO TV nu au negat, dar nici nu au confirmat sfârşitul emisiunii: "Acum ne concentrăm asupra noului sezon «Dansez pentru tine»".

Ei sunt la un pas să semneze!

Competiţia se anunţă a fi una acerbă în ultimul sezon „Dansez pentru tine". Andreea Spătaru, Lavinia, Anamaria Ferenţ, Cătălin Moroşanu, George Vintilă şi Cătălin Botezatu au fost ofertaţi de mai-marii Pro Tv încă de acum o lună, pentru a participa la ediţia ce va debuta în martie.

Cătălin Botezatu, Andreea Spătaru, Cătălin Moroşanu

simeon stalpnicul png

Momentan, nici una dintre vedete nu şi-a pus semnătura pe contract, fie că nu s-au hotărât asupra onorariului, fie că se teme de un asemenea angajament, care necesită timp, talent şi implicare maximă.

Anamaria Ferenţ, Lavinia , Iuliana Luciu

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net