Cum cucereşte fostul «Talisman» femeile: cu plachie a la Colen
Ultima actualizare:
„Avem nevoie de un crap de Dunăre, roşii, bulion, ardei gras, ceapă, ustoroi, boia de ardei, foi de dafin, mirodenii, un pahar cu vin alb, lămâie, iar la final leuştean", a dezvăluit solistul ingredientele folosite.
Peste peştele prăjit Tavi a turnat sosul, apoi a introdus tava la cuptor. „Am învăţat să gătesc de la mama, de la prieteni. Mama ne punea pe mine şi pe sora mea să ne întrecem la gătit", a povestit el pentru emisiunea „Drept la ţintă".
„Ce-i mai bună decât mâncarea ţărănească? Acest peşte merge cu mămăliguţă. Trebuie să găteşti cu dăruire şi cu dragoste. Toată lumea pune ingrediente, dar eu pun multă iubire, de-asta iese mâncarea mai bună", s-a lăudat artistul.