George: «Fac sex cu Daniela Györfi foarte des!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adio, dar rămân cu tine. Daniela Györfi şi George Tal s-au despărţit de aproape un an, iar acum sunt protagoniştii unei relaţii moderne, bazate pe sex, fără alte angajamente. Se pare că împăcarea oficială se apropie, căci ambii îşi doresc cu ardoare să devină părinţi.

Daniela şi George îngroaşă rândurile cuplurilor de vedete care s-au despărţit, dar continuă colaborarea pe plan profesional.

Şi iată că lunile au trecut şi, aflaţi în camerele de hotel de prin diferite oraşe ale ţării, au căzut pradă instinctelor şi au petrecut nopţi de amor de neuitat:

„Nici unul dintre noi nu are o altă relaţie. Acum suntem separaţi, să vedem ce ne rezervă anul viitor. Oricum, nu ne mai grăbim să ne căsătorim, am mai trecut amândoi prin această experienţă. Eu şi Daniela ne mai întâlnim din când în când şi facem sex pentru că avem şi noi o vârstă şi ne tropăie hormonii", a declarat George, în exclusivitate pentru Click!

   Mai citeşte:      Mai bune la 40 de ani, decât la 30!      Györfi, cu 10 ani mai tânără de la aburi?      Györfi are cununiile legate!      Scrisorile lui Stanca: Dragă Daniela Györfi,

În ciuda orgoliilor, se pare că cei doi vor redeveni un cuplu cu „acte în regulă", căci amândoi visează să devină părinţi.

„Daniela îşi doreşte un copil şi m-aş bucura dacă ar rămâne însărcinată. Evident că aş recunoaşte bebeluşul. O să fim împreună şi de Sărbători, de Crăciun ea va cânta la Târgovişte, iar de Revelion la Ploieşti", ne-a mai spus Tal.

Primul pas către împăcare a fost făcut deja, căci George i-a oferit solistei un superb cadou: un căţeluş, de care Daniela s-a îndrăgostit pe loc.

„Ea nu are nevoie nici de inele, nici de parfumuri, că are sute de sticluţe, dar aşa chiar am reuşit să o surprind", ne-a mai spus impresarul.

George a părăsit-o din cauza soacrei

Cei doi s-au cuplat la începutul anului 2006 şi, câteva luni mai târziu, au hotărât să-şi unească destinele şi în faţa ofiţerului stării civile.

Numai că, surpriză, ei şi-au amânat nunta de trei ori în mai puţin de doi ani, fie din cauza problemelor de sănătate ale mamei Danielei, fie din cauza divorţului lui George, nerecunoscut de statul român.

La sfârşitul anului trecut, cei doi s-au trezit în mijlocul unui scandal de proporţii cu o fostă amantă de-a lui George, care i-a intentat proces pentru pensie alimentară.

În urma acestor neînţelegeri, Györfi şi Tal s-au despărţit, în ianuarie 2009.

simeon stalpnicul png

Györfi a pierdut o sarcină în 2008!

Daniela a trecut printr-o perioadă grea la sfârşitul anului trecut când, însărcinată în aproape patru luni, a fost nevoită să facă avort.

Solista s-a dus la un control de rutină, însă medicii i-au dat trista veste că fătul nu se mai dezvoltase de câteva săptămâni.

Daniela a făcut întrerupere de sarcină şi a urmat câteva şedinţe de psihoterapie pentru a putea depăşi mai uşor acest moment dificil.

„Sarcina nu a mai evoluat. Nu ştim exact care sunt motivele, poate şi din cauza vârstei (Daniela avea 40 de ani). A fost mai bine că a făcut avort, decât să apară, mai târziu, alte complicaţii".

„Oricum, medicul ne-a pregătit psihic, cu câteva zile înainte, pentru a accepta mai uşor acest moment delicat. Daniela se simte bine şi este optimistă, să vedem ce ne va rezerva viitorul", ne-a declarat George Tal, la vremea respectivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net