Oana Lis: «Eu şi Viorel ne certăm rău din cauza copilului»

Ultima actualizare:

    Viorel şi Oana au  discuţii aprinse la  nici un an de  la căsătorie
Viorel şi Oana au discuţii aprinse la nici un an de la căsătorie

Oana Lis (30 de ani) a căutat-o cu lumânarea. După ce a anunţat, prin intermediul Click!, că vrea mamă purtătoare, soţul ei a luat foc şi a trimis-o la plimbare cu tot cu copil. De atunci, cei doi nu mai au linişte şi se ceartă aprig din cauza acestui subiect.

Soţia lui Viorel Lis (65 de ani) şi-a exprimat de multă vreme dorinţa de a deveni mamă, însă de la începutul acestui an este mai hotărâtă ca niciodată să-şi îndeplinească acest vis.

    Mai citeşte:         Lis, ea vrea să vă nască bebeluşul         Oana Lis: «Caut mamă purtătoare»         Lis: «Cum mă dau jos din pat mă duc să bag la pariuri»         Lis îşi pune dinţi de 20.000 de euro!         Oana Lis se sărută şi cu femei!

„Vorbeam zilele trecute cu prietenele mele despre o actriţă din America, foarte cunoscută, care acum are doi gemeni, născuţi de o mamă purtătoare. Am discutat despre acest lucru şi chiar cred că ar fi o idee bună. Mi-aş dori o mamă purtătoare pentru copilul meu, însă nu ştiu dacă există o lege în acest sens la noi în ţară. Mă voi interesa şi apoi voi lua o decizie", a spus Oana, în exclusivitate pentru Click!

Această declaraţie l-a scos însă din sărite pe soţul său, care nici nu vrea să audă de aşa ceva.

„Dacă Oana face copil, să plece cu el cu tot", a spus fostul edil-şef. Acesta consideră că este prea bătrân pentru a avea un bebeluş, de care e convins că n-ar putea avea grijă.

„Vio nu vrea să facem un copil, pentru că se teme că eu am să plec la mall, la cumpărături sau cu fetele la cafele şi că el o să fie nevoit să-l îngrijească. Acum nu mai vorbim despre acest lucru pentru că ajungem să ne certăm rău. A devenit subiect tabu", ne-a mai spus vedeta.

Contactat telefonic, lui Viorel Lis i-a sărit muştarul. „Nu mai sunt la vârsta la care să fac copii. Nu sunt de acord cu aşa ceva şi punct", ne-a spus acesta.

Click! v-a prezentat în ziarul de luni cazul Ramonei Oana, o tânără de 24 de ani, care s-a oferit să fie mamă purtătoare pentru copilul familiei Lis.

Oana însă, nu este de acord ca aceasta să-i poarte în pântece copilul, vedeta dorindu-şi ca acest lucru să-l facă o persoană apropiată şi pe care o cunoaşte foarte bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net