Regizorul vedetelor a ajuns să gătească pentru un restaurant
Alex Ceauşu, supranumit şi „regizorul vedetelor”, a trecut la craţiţă. Mulţi ştiau că este pasionat de bucătărie, însă puţini bănuiau ca Alex găteşte atât de bine. Regizorul a luat pe toata lumea prin surprindere atunci când a câştigat o competiţie culinară organizată la hotelul unde a fost cazat Gerard Butler la ultima sa vizită în România.
Aflat în tabăra „Muzică pe Transfăgărăşan”, la Valea cu Peşti, Alex a acceptat să participe la un concurs culinar ce a avut loc chiar în incinta hotelului. Miza? Cel mai bun preparat va fi inclus în meniul restaurantului de 4 stele.
Mâncarea făcută de el a fost introdusă în meniul localului
Alături de Tudor Ionescu de la Fly Project, Felix Popescu de la Last Night şi Anastasia Sandu, regizorul s-a „duelat” în preparate cu Andrei Leonte şi băieţii de la Deepside Deejays, dar şi cu Adina Postelnicu de la Heaven, reuşind să îşi adjudece premiul cel mare. „Creaţia” care a impresionat juriul se numeşte Midia Saganaki şi a și fost trecută în meniul restaurantului. Creveți, 3 tipuri de scoici şi un sos de roşii cu brânză feta, acestea sunt ingredientele care l-au facut pe Alex Ceausu să-şi vadă împlinit unul dintre vise, acela de a „intra” într-o bucătărie profesionistă şi de a semna măcar unul dintre preparatele unui restaurant de top.
„Mă simt în elementul meu în bucătărie”
„Gătitul mă relaxează, e modul meu de a evada din stresul de zi cu zi, de a îmi încărca bateriile dupa o zi plină. Mă simt în elementul meu în bucătărie. Prietenii mei ştiu că sunt pasionat de condimente, mâncăruri şi alte minunăţii şi de fiecare dată când au ocazia îmi comandă cate una- alta. Recunosc, însă, că ceea ce s-a întămplat acum m-a surprins şi pe mine. E o onoare şi o bucurie că preparatul echipei mele a intrat în meniul restaurantului, abia aştept să văd reacţiile oamenilor care îl vor comanda”, a declarat Alex Ceauşu, pentru Click!