Sărăcuţa de ea, Mantea a dansat până i-au dat sânii afară

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ştiam, despre Andreea Mantea, că este o tânără perfecţionistă, care se dedică şi pune suflet în tot ceea ce face. Însă uneori pune prea mult. Suflet. Aşa cum s-a întâmplat la emisiunea "Dansez pentru tine" de vineri seara.

Fostul iepuraş Playboy a interpretat alături de coregraful şi de partenerul său un dans ţigănesc ce implică mult dat din bust. Iar cum Andreea are din ce da, a tot dat. Până ce unul dintre sâni, probabil cel mai rebel, a vrut să salute "personal" publicul.

Vezi aici VIDEO cu sânii Andreei Mantea

Mai ales că maieul ales drept costumaţie este total nerecomandat pentru dansuri dinamice şi cu mişcări bruşte ale decolteului.

   Citeşte şi:        Andreea Mantea a dus gripa la «Dansez pentru tine»        «Dansez pentru tine»: duel cu glezne umflate şi bătături         Iată unde sunt «închişi» concurenţii de la «Dansez pentru tine»

Partea inedită a întâmplării este că Andreea nu a simţit "evadarea siliconatului", în schimb cei doi care dansau alături de aceasta au observat incidentul, dar nu i-au spus nimic.

Întrebarea care se naşte aici este: oare colegii nu au atenţionat-o pe Andreea ca să nu strice dansul, sau ca să se delecteze până la finalul piesei?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net