Mantea: «Am slăbit 7 kg din cauza lui Ţîrdea!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mereu veselă şi zâmbitoare, Andreea Mantea nu poate ascunde că a suferit în urma despărţirii de Andrei Ţîrdea. Tristeţea, stresul şi supărarea şi-au pus serios amprenta, astfel că vedeta a ajuns aproape piele şi os, slăbind şapte kilograme.

Frumoasa brunetă va profita din plin de perioada Sărbătorilor pentru a da uitării necazurile din viaţa amoroasă şi şi-a programat o vacanţă pe cinste împreună cu întreaga familie.

Deşi pare că a trecut cu bine peste separarea de Andrei Ţîrdea, suferinţa s-a răsfrânt din plin asupra siluetei vedetei, care, în numai câteva săptămâni, a dat jos şapte kilograme: „De la 53 am ajuns la 46 de kilograme. Nu mai îmi vine nici o haină. Efortul de la „Dansez pentru tine" şi supărarea şi-au spus cuvântul. Nu ştiu ce mi s-a întâmplat, că eu mănânc foarte mult, dar pur şi simplu, am slăbit fără să vreau", a declarat Andreea, pentru Click!

Decizia vedetei de a se separa de Andrei Ţîrdea pare una de neclintit, chiar dacă, împreună, au depăşit momente dificile, precum scandalul cu fosta lui soţie.

Mai citeşte:Andreea Mantea: «Nu există nici o şansă să mă împac cu Ţîrdea»Andrei Ţîrdea:«Nu mi-am părăsit soţia pentru Mantea»Fosta soţie a lui Ţîrdea: «O va teroriza pe Mantea cu telefoanele!»Mantea, uite ce păţeşti dacă te măriţi cu Ţîrdea!Andreea Mantea, minţită de iubitul ŢîrdeaMantea, şi înşelată de iubit, şi eliminată din concurs!

Pe vila asta s-au bălăcărit pentru rate

Ceea ce, la sfârşitul lunii noiembrie, părea a fi doar o pauză, s-a transformat într-o despărţire definitivă: „Am trecut peste toate scandalurile. Momentul care a dus la separare a fost discuţia despre căsătorie. Dacă lui îi ardea de căsătorie, n-am ce să-i fac, eu nu cred că e cazul să mergem mai departe", ne-a mărturisit Mantea.

Vedeta va avea parte de un Crăciun sută la sută tradiţional, iar joi va pleca împreună cu părinţii şi sora ei să-şi viziteze bunicii, aflaţi într-o comună din Focşani.

Şi Lesko s-a speriat de măritiș

Artista a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru Click! despre relaţia pe care a avut-o cu Codin Maticiuc.

simeon stalpnicul png

Sătulă ca gurile rele să tot spună că ea este cea care a fost părăsită de Codin Maticiuc, Anna Lesko pune piciorul în prag şi mărturiseşte că ea şi omul de afaceri nu mai formează un cuplu de mai bine de două luni şi jumătate, dezvăluind în exclusivitate pentru Click! motivul pentru care a decis să rupă definitiv relaţia cu acesta: "La nici o lună după ce a venit la Monaco după mine, Codin mi-a cerut mâna, exprimându-şi dorinţa că ar vrea să ne căsătorim în ianuarie în Las Vegas. Trebuie să recunosc că m-am speriat şi l-am rugat să mai aşteptăm, însă el a luat-o ca pe o încurajare, începând să facă demersuri în sensul acesta, ceea ce m-a făcut să dau şi mai mult înapoi şi să-i spun că am nevoie de o pauză".

De asemenea, deşi recunoaşte că, timp de doi ani, au trăit o pasională poveste de dragoste, Anna este convinsă că fostul său iubit nu este bărbatul cu care vrea să îşi petreacă tot restul vieţii: "Codin este un băiat simpatic, dar nu este nici pe departe acel bărbat matur şi responsabil cu care îmi doresc să întemeiez o familie", ne-a mai spus artista.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net