Bote şi Voicu, chef nebun în Austria

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Miliardari excentrici, cluburi exclusiviste, şampanie de 2.000 de euro, trabuc fin, femei superbe. Ce viaţă! De aceste delicii au avut parte, în Austria, Cătălin Botezatu şi Voicu Pânzar, iar Click! vă prezintă, în premieră, poze de la faţa locului.

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Schi de la Kitzbühel a avut şi anul acesta, acelaşi oaspete român.

Mai citeşte:

Fostul şofer al lui Moni şi-a luat apartament de 500.000 de euro!

Voicu: «I-am zis lu' Moni să mă lese-n pace!»

Botezatu a împăcat-o pe Bianca cu o geantă de 7.000 de euro

Cătălin Botezatu, de la chiloţi la mănuşi

Voicu abia leagă două vorbe

În seara de 22 ianuarie, show-ul lui Cătălin Botezatu a acaparat atenţia presei şi a invitaţilor, personalităţi din toată lumea, care n-au mai puţin de şase zerouri în cont.

„Această acţiune s-a desfăşurat la Grand Tirolia Golf & Ski Resort, un hotel de lux ce aparţine soţiei primarului Moscovei. Prezentarea, care a avut o audienţă de 5.000 de spectatori, a fost foarte apreciată şi m-au surprins plăcut ziarele şi televiziunile de a doua zi, care au relatat pe larg despre colecţiile mele. Şi pentru mine a fost o onoare să am pe podium fotomodelele de la agenţia lui Heidi Klum", ne-a povestit Cătălin.

Din peisaj n-a lipsit frumuşelul Voicu Pânzar, fostul şofer al Monicăi Columbeanu. Acesta şi-a plimbat muşchii pe podium într-o prezentare marca Adina Buzatu şi pentru o colecţie Hugo Boss. Şi cum orice succes trebuie sărbătorit cu valuri de şampanie, Bote n-a făcut rabat nici de această dată.

Cheful de sâmbătă seara, din clubul La Rossi, ar stârni invidia şi celui mai pretenţios petrecăreţ. Cele mai frumoase femei, dezinhibate şi cu poftă de viaţă, cea mai bună şampanie, Dom Perignon şi cea mai bună muzică, au creat atmosfera ideală pentru flirturi, dansuri lascive şi tandreţuri.

Normal, ai noştri Botezatu şi Voicu au făcut faţă cu brio asaltului feminin din club, însă nu ştim cât de încântată va fi Bianca Drăguşanu când va vedea aceste fotografii.

Bote, ce zici, o împaci cu încă o geantă Hermes?

Cătălin Botezatu a avut parte de toată atenţia fotomodelelor

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

O prietenă în agenda telefonică

Prezentare de modă

simeon stalpnicul png

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net