5 idei despre ce ai putea să porți pe acasă

Ultima actualizare:

Urât n-ai vrea să te îmbraci, dar nici să-ți porți hainele de oraș pe acasă. Fiecare femeie este un adevărat designer când vine vorba de a combina hainele - pe acasă, bineînțeles. Vorbim de extravaganță, curaj și îndrăzneală.

Combini o bluză cât mai comodă, cu o pereche de pantaloni, de cele mai multe ori, iar culoarea, ce mai contează! Vrei să te simți confortabil - cuvântul magic la care ne raportăm când stăm pe acasă. 

Doar că atunci când vine cineva dăm o fugă repede să ne schimbăm. Totuși, parcă nu ai vrea întotdeauna să ai acest stres pe cap. Și atunci - ce am putea purta pe-acasă? Ceva ce să fie comod, să arate drăguț și să ne facă să ne simțim în largul nostru și nu stânjenite atunci când vine un musafir neprevăzut. 

Iată cinci idei de ținute de care poți ține cont când stai pe acasă. 

Colanții 

Fără doar și poate, colanții sunt piesa vestimentară ideală pentru acasă. Sunt extrem de comozi și practici. Desigur că există modele de colanți mai eleganți pe care îi poți integra într-o ținută mai office, dar sunt și modele special concepute pentru ținute informale. 

Atunci când îi alegi, caută să aibă un tricot plăcut și o croială calitativă. Nu ai vrea ca după o spălare să fie scămoșați și să arate groaznic. Dacă îi porți pe acasă asta înseamnă că îi vei folosi destul de intensiv. 

Un quick tip: colanții din bumbac sunt extrem de confortabili. Dacă totuși vrei să fii mai sexy pe acasă poți opta pentru o pereche cu efect Push-Up, care îți vor accentua și ridica zona feselor. Te vei simți nu numai comod, dar și seducătoare. Iubitul tău îi va adora - sunt sigură de asta. 

Cămăși de noapte

Cămăși de noapte, really? Poate la asta te gândești când auzi asta. Dă-mi voie să-ți spun că sunt anumite cămăși de noapte care sunt atât de drăguțe și nici măcar nu par că sunt de noapte. 

Modelele sunt variate și de aceea poți opta atât pentru un model confortabil din bumbac, cât și pentru unul sexy din satin sau un flanel călduros. Depinde de tine. 

P.S. Sunt anumite cămăși care îți pun silueta în evidență într-un mod wow, wow wow! Nu altceva, dar te vei simți regină pe acasă. Și cel mai mare atuu e că sunt comode, deoarece au o croială care nu restricționează mișcarea. Te vei simți liberă ca pasărea cerului.

Seturile de casă 

Ce îmi place cel mai mult la seturile de casă e că bluza și pantalonii vin la pachet. Nu mai pierzi timpul căutând ba un tricou, ba o bluză, ba pantaloni. Toate sunt gata și doar așteaptă să fie îmbrăcate. 

Sunt atâtea variante de seturi încât nu știi ce să alegi. Nu-i problemă! Bine că avem din ce alege. Pentru iarnă poți opta pentru un overal călduros. Design-urile jucăușe te încălzesc din cap până-n picioare. Mai mult decât atât, fiind confecționate din micropluș moale sunt o plăcere să le porți.

Anumite seturi sunt confecționate din modal și bumbac. Ceea ce e fain e că acest tip de set îl poți purta și ca ținută de casă, dar și pe post de pijama. Doi în unu - când te plictisești alegi cealaltă variantă. 

Rochii lejere

Dacă vrei o ținută la graniță, adică - dacă e să mergi până la magazin să nu mai trebuiască să te schimbi, atunci o rochie lejeră este răspunsul. Croiala acesteia te va face să te simți cât se poate de confortabil. 

Caută să fie din bumbac pentru a evita iritația. Nu vrei să ajungi să simți furnicături pe piele. Bumbacul este renumit pentru calitatea de a lăsa pielea să respire, chiar și într-o zi toridă. Ba mai mult, vei scăpa de senzația neplăcută că se lipește de tine din cauza transpirației. 

Ținuta sport

Cu o ținută sport nu dai greș. Dacă ești genul de femeie căreia îi place să poarte îmbrăcăminte sport, atunci știi clar ce e confortul. Pantaloni de trening sau colanți, top sport sau tricou - indiferent de ce alegi, te vei simți îmbrăcată lejer. 

În ultima vreme multe femei optează să poarte acest tip de ținută pe acasă pentru că e fancy. Trebuie să recunoaștem că un top sport de damă arată super cute și mai mult, îți pune bustul în evidență. Colanții la fel. Așa că...ce să mai zicem? Arată bine, ba chiar foarte bine!

Concluzie

Acestea sunt doar câteva idei de ținute pentru acasă. Cu siguranță te regăsești în vreo categorie - fie că îți creezi propriul set, fie că nu. 

Important e să te simți bine și comod în pielea ta. Până la urmă, stilul ești tu.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net