Cât de dotat era Carol al II-lea. „A traumatizat-o profund pe soţia sa, prinţesa Elena”

Ultima actualizare:

Viața lui Carol al II-lea a fost plină de scântei și aventuri romantice. Se spune că tatăl regelui Mihai I suferea de priapism (erecție continuă) și era foarte dotat. Constantin Argetoianu, fost președinte al Consiliului de Miniștri în perioada 28 septembrie 1939 și 23 noiembrie 1939, a precizat că este un „fenomen al naturii” atunci când s-a referit la cât de „dotat” era fostul rege al României.

Cât de dotat era Carol al II-lea
Cât de dotat era Carol al II-lea

Carol al II-lea a dus o viață amoroasă foarte activă. E cunoscut faptul că acesta nu-și putea potoli înfrânările sexuale și apela destul de des la prostituate. În plus, în perioada interbelică s-a discutat mult despre cât de dotat este Carol al II-lea. 

Pornirile sale amoroase se pare că au afectat-o pe prinţesa Elena a Greciei şi Danemarcei. Cei doi s-au căsătorit la data 10 martie 1921, iar Carol al II-lea ar fi „traumatizat-o profund”.

„Prinţul Carol era un fenomen al naturii care a traumatizat-o profund pe soţia sa, prinţesa Elena…când o prindea îi ridica fusta-n cap şi-o supunea zi şi noapte în pat sau la repezeală pe un colţ de canapea, îndatoririlor conjugale”, scria Constantin Argetoianu în lucrarea „Pentru cei de mâine. Memorii, 1996”, conform Libertatea.

Ce a spus o prostituată despre Carol al II-lea

Fostul rege al României alegea să meargă la prostituate pentru a-și potoli poftele. Una dintre femei a descris felul cum a decurs noapte petrecută alături de Carol al II-lea. 

„Prinţului i s-a prezentat o femeie de moravuri uşoare şi după ce au petrecut noaptea împreuna aceasta ar fi exclamat: M-a omorât nene Alecule …de 14 ori şi niciodată mai puţin… de fiecare dată la fel”, scria Constantin Argetoianu în „Pentru cei de mâine. Memorii” publicată în anul 1996.

Regele era denumit „The Playboy King”. Singura femeie care i-a domolit pofta de amor

Carol al II-lea și Elena Lupescu
Carol al II-lea și Elena Lupescu

Carol al II-lea apela des la serviciile damelor de companie. Se spune că multe prostituate au avut nevoie de intervenţia medicilor după o partidă cu prinţul moştenitor. 

Singura femeie care reușea să-i mai potolească pofta de amor era Elena Lupescu. Amanta regelui își căpătase un supranume: „Roaiba”. Viata sexuala a celor doi era foarte activă, atât de activă încât era monitorizată de serviciile secrete. 

„Regele aborda câte o prostituată, o aducea la Palat şi după o şedinţămai scurtă sau mai lungă, îi da drumul cu un bilet de 500 sau 1.000 de lei. La ieşirea din Palat, paţachina era ridicată de agenţii Poliţiei şi dusă la Gavrilă Marinescu care îi mai da 5000 lei şi o ameninţa cu moartea dacă spune ceva.

Cu timpul, Gavrilă organizase şi acest serviciu, înlăturând din drumul regelui libera concurenţă şi presărând străzile din jurul Palatului cu clientele lui. Prin discreţia şi dibăcia cu care îndeplinea acest serviciu, Gavrilă Marinescu şi-a asigurat încrederea Regelui şi permanenţa la Prefectura Poliţiei, cu toate abuzurile pe care le-a săvârşit”, mai scria Constantin Argetoianu.

Ce este priapismul

După cum spuneam, fostul rege al României avea priapism. Aceasta este, de fapt, o boală a sângelui. Cauza este o insuficientă drenare a sângelui care umple corpii cavernoși, menținând organul sexual masculin în erecție. De obicei, boala apare la bărbații de peste 30 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net