Caz cutremurător într-un aeroport. O femeie a fost surprinsă în timp ce își transporta propria inimă într-o pungă de plastic

Ultima actualizare:

Un caz cutremurător a făcut înconjurul lumii, după ce o femeie a fost surprinsă într-un aeroport, în timp ce își transporta propria inimă în bagaj. Oamenii legii au găsit organul într-o pungă de plastic și au trăit un adevărat șoc în momentul descoperirii.

Femeia care și-a transportat propria inimă într-o pungă de plastic / Sursă foto: Colaj Instagram
Femeia care și-a transportat propria inimă într-o pungă de plastic / Sursă foto: Colaj Instagram

„A fost o experiență ciudată”

Polițiștii de frontieră de pe aeroportul din Noua Zeelandă au trăit un adevărat coșmar, atunci când au descoperit-o pe femeia care își transporta propria inimă în bagaj. Tânăra în vârstă de 30 de ani s-a confruntat cu mai multe problem de sănătate, de-a lungul timpului. Aceasta a suferit un transplant de inimă și de ficat, întrucât a avut mai multe malformații la naștere.

Jessica își donase vechea inimă pentru o analiză științifică, însă ulterior a primit-o înapoi. Bruneta misterioasă se îndrepta către un zbor cu avionul în timp ce organul era depozitat într-o pungă de plastic, aflată în bagajul de mână. Organele legii au cercetat preț de o oră până să își dea seama dacă tânăra reprezintă un pericol pentru ceilalți călători. După ce au constatat că situația se află în afara oricărui pericol, aceștia i-au înapoiat inima femeii și i-au permis să își ducă zborul la bun sfârșit.

”A fost o experiență ciudată. Am stat acolo timp de o oră încercând să fac să ajungă inima aceasta în Australia. Totuși, acum o am și este în siguranță în garderoba mea”, a declarat Jessica, potrivit nzherald.com.

„Am fost evaluată pentru un transplant de inimă și de ficat”

Jessica a trecut printr-o serie de operații, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a născut. Medicii s-au gândit mult înainte să îi facă transplantul australiancei, drept pentru care aceasta a așteptat un an și 4 luni până când a primit o inimă nouă.

”În decembrie 2016, am fost evaluată pentru un transplant de inimă și de ficat, dar pentru că în Noua Zeelandă sau în Australia nu se mai făcuse în cazul unei persoane născute cu probleme cardiace, le-a luat mult timp să decidă dacă era un lucru pe care erau dispuși să îl riște. În cele din urmă, am fost înscrisă pe lista de transplant în aprilie 2017 și am așteptat 16 luni”, a mai dezvăluit Jessica, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
chescake jpg
colier 1 jpg
maggie smith jpeg
WhatsApp Video 2024 09 27 at 12 19 25 mp4 thumbnail png
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net