Ce a făcut Niculae Bădălău, „socrul” Biancăi Drăgușanu, cu o zi înainte să fie reținut de DNA

Ultima actualizare:

În weekend a fost mare eveniment în Bolintin Vale, căci s-a organizat o petrecere pe cinste pentru Gabriel, fiul Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău, cu ocazia zilei de naștere a micuțului. De la aniversare nu au lipsit nici bunicii, Niculae și Rodica Bădălău, și nici Sabina, mătușa acestuia, care a fost împreună cu soțul. Imaginile au fost realizate fix înainte cu zi ca politicianul să fie reținut de DNA.

Niculae Bădălău și-a sărbătorit nepotul cu o zi înainte să fie reținut de DNA

Sâmbătă, Niculae Bădălău a avut parte de o zi de vis, căci a fost în sânul familiei, i-a avut pe toți cei dragi aproape. A fost ziua lui Gabriel, băiatul cel mare al Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălău. Într-un cadru organizat, cu tematica GTA, printre baloane, prăjituri pe alese și un tort ornat cu dolari,  familia Bădălău s-a distrat pe cinste. 

Sabina, fiica lui Nicolae Bădălău, a publicat pe Instagram mai multe imagini de la petrecerea aniversară. Pe toată durata zilei, Gabriel a fost în centrul atenției și s-a bucurat de un decor de poveste.

Nu rata: Niculae Bădălău, vicepreședintele Curții de Conturi, reținut de DNA, într-un dosar de corupție

Din peisaj nu au lipsit, așa cum vă spuneam, Niculae Bădălău, soția acestuia, Rodica și nici Sabina, sora lui Gabi Bădălău. Ceea ce sâmbătă a fost o bucurie pentru întreaga familie s-a transformat, după numai o zi, într-un coșmar. 

Niculae Bădălău - de la bal, la „spital”

Nu prea se aplică zicala „de la bal la spital”, dar se aplică următoarea: de la petrecere, la reținere! Duminică, Niculae Bădălău a fost reținut într-un dosar de corupție, la numai o zi de la participarea la aniversarea nepoțelului său, Gabriel. Astfel, după ce s-au bucurat în familie de o zi memorabilă, tatăl lui Gabi Bădălău a dat piept cu legea. 

La numai o zi de la petrecerea nepotului său, Niculae Bădălău a fost reținut de DNA într-un dosar de corupție. 

Astăzi, Niculae Bădălău urmează să fie prezentat în fața Curții de Apel București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, notează presa. Se pare că „socrul” Biancăi Drăgușanu ar fi acuzat de trafic de influență și dare de mită și, în prezent, a fost reținut pentru 24 de ore. 

Bădălău a mai fost citat de DNA în 2013 și 2018

Nu este, însă, primul contact pe care Niculae Bădălău îl are cu DNA. Tatăl lui Gabi Bădălău a mai fost citat și în anul 2013, pentru aceleași fapte. La momentul respectiv, DNA transmitea, prin intermediul unui comunicat, că „ar fi apărat interesele unei societăţi comerciale implicate în circuitul financiar fraudulos prin demersuri făcute atât la nivelul conducerii Agenţiei Naţionale pentru Administrare Fiscală (ANAF), cât şi pe lângă persoane cu funcții în instituțiile de stat din județul Giurgiu (prefectură, conducerea Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA)”.

În cele din urmă, procurorii au clasat dosarul lui Niculae Bădălău. Contact cu DNA a avut și în anul 2018, atunci când a mai trecut printr-o audiere. La momentul respectiv, Niculae Bădălău a fost filmat în timp ce cânta:  „Să vină Diaspora, că noi ne ***** pe ea”. Cu toate acestea, tatăl lui Gabi Bădălău a negat cele întâmplate și a susținut că nu a fost el cel care a cântat versurile cu pricina, pe filmare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
www.antena3.ro
Robert Negoiţă FOTO Inquam Photos / Liviu Albei
image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net