Cea mai ghinionistă câștigătoare la loto! A fost ucisă de soțul ei pentru că ascundea un secret inimaginabil

Ultima actualizare:

Click! îți spune povestea celei mai ghinioniste câștigătoare la loto. Femeia a fost ucisă de soțul ei, după ce acesta a descoperit că partenera lui de viață ascundea un secret inimaginabil.

Cea mai ghinionistă câștigătoare la loto
Cea mai ghinionistă câștigătoare la loto

O câștigătoare a unui premiu de 10 milioane de dolari la loto a fost ucisă de soțul ei. De profesie doctor, acesta i-a făcut injecții cu analgezice după ce a acuzat-o că a risipit o parte din bani. Cazul halucinant a frapat întreaga comunitate unde locuiau cei doi, iar tragedia a stârnit o reacție puternică în toate colțurile lumii.

A fost ucisă după ce a câștigat la loto

Ibi, o femeie de origine maghiară, și soțul ei au câștigat 10 milioane de dolari la loteria din Canada, în 1991, iar cei doi au împărțit câștigurile.

Deși ar fi trebuit să nu mai aibă nicio grijă până la finalul vieții, episodul norocos a scos la iveală un secret uriaș. Joseph Roncaioli, care la vremea respectivă avea doar 42 de ani, a descoperit că partenera lui a cedat 2 milioane de dolari unui fiu de care bărbatul nu știa până atunci.

Se pare Ibi mai avea un copil dintr-o altă relație, dar nu-i spusese partenerului niciodată acest lucru. După ce a câștigat la loto, femeia i-a donat, pe ascuns, copilului ținut secret o sumă mare din premiul obținut la loterie.

Pe lângă faptul că aflat o veste care l-a zguduit complet, Joseph Roncaioli a fost furios pentru că soția sa a irosit averea cuplului, lăsându-i cu bani puțini la bătrânețe. Acesta ar fi fost motivul crimei, au susținut procurorii care au investigat cazul, informează Toronto Star.

Crima a avut loc după 12 ani de la obținerea premiului de 10 milioane de dolari

Ibi și Joseph, alături de fiul lor. Foto: The Sun
Ibi și Joseph, alături de fiul lor. Foto: The Sun

Ibi a fost găsită moartă în iulie 2003, la 12 ani de la momentul în care câștigase la loto. Pe trupul ei au fost descoperite urme misterioase de ac. Aceasta a murit din cauza unui cocktail de droguri, inclusiv analgezice și alcool, s-a constatat la autopsie, conform The Sun.

Deși a încercat să dovedească că și-a omorât din greșeală soția, fapta sa „seamănă mai mult cu o crimă decât cu o ucidere accidentală", au precizat procurorii. „A fost intenționat, nu spontan", a declarat și judecătorul Jane Ferguson.

Un aspect important punctat de oamenii legii a fost faptul că soțul victimei nu a sunat la poliție și nu a încercat să-și resusciteze soția, după ce a găsit-o fără suflare. Mai mult, bărbatul și-ar fi sunat contabilul și un agent imobiliar, a declarat procurorul în fața instanței. „El nu a vrut să o ajute în niciun fel. Aceasta, doamnelor și domnilor, este ucidere din culpă", a adăugat Martin Dionne, unul dintre anchetatori.

În cele din urmă, procesul s-a încheiat abia în 2008, iar bărbatul a fost condamnat la șapte ani de închisoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net