Regele Charles al III-lea, lovitură pentru prințul Harry! Archie și Lilibet sunt implicați

Prințul Charles a devenit Regele Charles al III-lea după moartea mamei sale. Charles are de luat o decizie foarte importantă în privința fiului său, Harry.

image
Regele Charles așteaptă cu nerăbdarea lansarea autobiografiei lui Harry

Harry a părăsit Casa Regală a Marii Britanii în anul 2020, iar de atunci relațiile dintre el și ceilalți membri ai familiei sunt unele tensionate. Charles speră să poată remedia divergențele, însă acest lucru depinde și de atitudinea pe care o va avea Harry.

Conform publicațiilor britanice, Harry a semnat un contract de milioane de dolari cu o editură, iar autobiografia sa urmează să apară curând. Charles nu dorește să decidă dacă Archie și Lilibet vor purta titlul de la Alteță Regală până când nu va citi destăinuirile din carte, susțin criticii. 

Citește și: Meghan Markle, gest viral în fața sicriului Reginei Elisabeta a II-a 

„Acum, când Charles este rege, copiii lui Harry și Meghan devin automat prințul Archie de Sussex și prințesa Lilibet de Sussex. Cu toate acestea, pe site-ul familiei nu apar cu acest statut”. „Potrivit unei surse apropiate regelui, totul depinde de ceea ce se va întâmpla în următoarele luni, în special de cartea lui Harry și de emisiunea lor TV”, susține un expert în eticheta regală. 

Titlurile lui William și Kate au fost actualizate

Deși titlurile lui Archie și ale lui Lilibet nu au fost actualizate pe pagina oficială a Casei Regale a Marii Britanii, noile titluri pe care le poartă prințul William și Kate Middleton au fost actualizate. După moartea suveranei, ei au devenit prinț și prințesa de Wales și duci de Cornwall. 

Vezi și: Meghan Markle și Kate Middleton, la cuțite? 

Meghan Markle a participat alături de prințul Harry la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a,  iar prezența sa a fost amplu discutată în ziarele din Mares Britanie și nu numai.

Ducesa de Sussex și-a lansat propriul podcast și, de-a lungul timpului, a vorbit despre presiunea pe care a trebuit să o suporte în perioada în care era una dintre figurile regale. Ea este de părere că părăsirea Marii Britanii a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua pentru ea și copiii pe care îi are alături de Harry. 

Sursă foto: Profimedia

Citește detalii despre conflictul dintre Harry și Casa Regală pe OK! Magazine

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Fosa septică din Alunu - Vâlcea în care a murit un elev în 2014 Foto Adevărul
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
image
image
image
image
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Buncărele de lux vor fi construite sub conacele miliardarilor jpg
Bărbați ruși cu bagaje pe jos sau cu biciclete ies din Rusia și trec în Georgia pe la vama din Verkhnii Lars FOTO EPA EFE (3) jpg
must jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
FotoJet jpg