Culiță Sterp a comis un accident rutier mortal: „Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat!”

Accidentul rutier violent cauzat de Culiță Sterp, recent, în Cluj, când se afla sub influența alcoolului și a unor substanțe psihoactive, nu e singular.

În vara anului 2016, în luna iulie, Culiță Sterp a adormit la volan, a pătruns pe contrasens și a lovit o autoutilitară. Șoferul autoutilitarei a scăpat, însă pasagerul nu a avut nicio șansă, relatează Observatornews.  

Fiul pasagerului decedat în accidentul produs de Culiță Sterp, în 2016, a acordat un interviu  sursei citate, în care a vorbit despre cum familia cântărețului a încercat să îi cumpere tăcerea.

„Am primit un apel de la şoferul dubei cu care a fost tata şi a zis că tatăl şi fratele lui Culiţă sunt la Reşiţa, la mine in staţia de autobuz, şi să cobor că ei vor să stea de vorbă cu mine. Am ajuns să discut cu tatăl lui Culiţă Sterp, care mi-a zis în felul următor: ce s-a întâmplat, s-a întâmplat.

Nimic nu îl mai poate aduce pe tatăl tău înapoi, eu sunt conştient de asta, dar hai să ne înţelegem cumva să nu facă copilul meu puşcărie. Şi eu i-am zis, domnule, nu mai e nimic de discutat. Trebuie să plătească pentru ce a făcut şi nu am ce să discut. Și aia a fost tot, am închis telefonul", a declarat fiul victimei accidentului produs de Culiță Sterp.

Acesta a relatat și dinamica dramatică a accidentului produs de manelist. „Era încă un taxi în faţa camionetei tatălui meu, care a reuşit să îl evite şi ei nu au mai reuşit. Cu martori cu tot trebuia să fie un caz simplu. Mama mea a tot insistat la casa de avocatură care ne-a reprezentat că vrea şi ea să ia parte la procese. Doamna a spus da, cum să nu, trebuie să facem o cerere. A doua zi după ce a vorbit cu ei a primit un telefon mama mea. Doamnă, s-a încheiat procesul, tot, el a primit 2 ani cu 6 luni cu suspendare", a mai adăugat fiul victimei din 2016.

În prezent, Culiță Sterp este anchetat într-un nou dosar penal. În timp ce conduce băut și drogat, el a comis un accident rutier, în Cluj. A fugit de la fața locului și a încercat să se ascundă într-o toaletă publică, după cum au relatat polițiștii care au intervenit. Fiind recidivist, dacă este găsit vinovat, va ajunge în spatele gratiilor, transmite Adevărul.ro. Un avocat a precizat că acesta riscă să primească între 1 și 5 ani pentru conducerea sub influența alcoolului și între 2 și 7 ani pentru fugă de la locul accidentului.

Săvârşirea unei noi infracţiuni în perioada termenului de încercare duce aproape sigur sau aproape automat la revocarea acestei suspendări şi dispunerea executării pedepsei. Aici e vorba de infracţiuni comise cu intenţie, prin urmare suspendarea va fi revocată în mod obligatoriu.

Practic, la condamnarea anterioară se va adăuga şi cea de acum. Pentru conducere sub influenţa alcoolului pedeapsa este între 1 şi 5 ani iar pentru fugă de la locul accidentului între 2 şi 7 ani. Sentinţa finală ar putea fi majorată cu o treime pentru că a comis mai multe infracţiuni în acelaşi timp", a declarat avocatul Vali Tudor, citat de Adevărul.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

oana roman si marius elisei
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
sebastian ghiorghiu jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg