Drama lui Nicolae Bădălău. Foarte puțini știu prin ce traume a trecut cu cei doi copii

Ieri, Niculae Bădălău a fost adus în fața instanței, iar în privința lui s-a luat măsura de reținere preventivă pentru 30 de zilei. Problemele cu legea nu sunt, însă, singurele drame din viața afaceristului. Nici în rolul de părinte nu a avut prea multe bucurii de la copiii săi. Cel puțin nu de la Gabi Bădălău. 

Drama neștiută a lui Niculae Bădălău

De-a lungul timpului, Niculae Bădălău a fost de multe ori făcut de rușine și a stat cu capul în pământ. Comportamentul fiului său nu mai este un secret pentru nimeni, mai ales că Gabi Bădălău și-a expus întotdeauna viața exclusivistă pe care a trăit-o. 

La capitolul femei, le-a vrut pe cele mai frumoase. Dintr-un motiv sau altul, nu a rămas lângă niciuna dintre acestea. I-au plăcut vedetele, căci nu degeaba a încercat să aibă relații cu Ramona Gabor, Andreea Mantea, Claudia Pătrășcanu, Adelina Pestrițu sau Vica Blochina. Cu Ramona Gabor, Bădălău a fost împreună 2-3 ani, însă relația a luat sfârșit atunci când acesta l-ar fi prins cu Andreea Tonciu în pat.

Ceva mai târziu, în spațiul public, Gabi Bădălău se afișa cu Adelina Pestrițu și Vica, iar despre relația eșuată cu Ramona Gabor spunea: „Ramona este un subiect închis. Între noi s-a terminat totul, nu mă mai interesează ce face. Dacă mă voi întâlni cu ea pe stradă, o voi saluta şi atât. Nu mai am nimic de luat de la ea, nu vreau nimic de la ea. A ales această cale, iar eu am drumul meu. Am ţinut la ea, dar acum i-am descoperit o altă față.

Am fost împreună doi-trei ani, am crezut că se schimbă, dar – vorba lui Meme (n.r. Mihaela Moise) – dacă e stricată… Mă doare sufletul, dar nu mai am puterea să o apăr. Bine că n-am aflat la 34-35 de ani cum e Ramona, când o luam de nevastă şi poate aveam şi copii. Aşa, s-a terminat totul mult mai uşor”.

Gabi Bădălău și părinții săi
Gabi Bădălău și părinții săi

Citește și - Ce avere fabuloasă a declarat Niculae Bădălău în acte! Câți bani încasează ca salariu, de la stat

Relația cu Andreea Mantea, terminată cu mare scandal!

Nici cu Andreea Mantea nu au mers lucrurile. Gabi Bădălău și bruneta s-au despărțit cu mare scandal, fiecare aducându-i celulailt acuzații grave. 

„Eu nu am cum să fac o -femeie de moravuri ușoare – o femeie cu care am stat, cu care am avut o relație. Nu-mi stă în caracter, atât timp cât am avut o relație cu ea, înseamnă că e o fată deosebită pentru mine”, a spus, atunci, Gabi Bădălău.

„Cu Gabi nu vorbesc absolut de ce, pentru că nu am ce și nu am de ce. Ar necesita să aibă cei șapte ani de acasă pe care nu îi are și să știe să vorbească”, declara, în presă, și Andreea Mantea.

Căsnicia cu Claudia Pătrășcanu a fost și ea sortită eșecului, iar relația ulterioară cu Bianca Drăgușanu a fost mai mult decât o telenovelă. Cu alte cuvinte, cea mai mare dezamăgire a lui Niculae Bădălău se leagă, în primul rând, de comportamentul fiului său vizavi de legăturile amoroase pe care le-a avut.

Claudia Pătrășcanu
Claudia Pătrășcanu

I-au plăcut femeile întotdeauna și nici nu s-a temut prea mult de judecata oamenilor. Banii nu au stat nici ei în portofelul lui Bădălău. Spre dezamăgirea tatălui său, au ajuns ori pe „spatele” unor femei celebre din showbiz, iar aici o amintim pe Daniela Crudu, ori la jocurile de noroc, o altă „boală” de care suferă Gabi Bădălău, pe lângă infidelitate.

Pe lângă faptul că este cunoscut pentru sumele pe care le joacă la jocurile de noroc, Gabi Bădălău iubește tare mult și lăutarii, iar ei, la rândul lor, iubesc portofelul lui atât de permisiv în dedicații. 

Fiica Sabina, singura bucurie a lui Niculae Bădălău

Dacă Gabi Bădălău a avut o viață zbuciumată, i-au plăcut femeile și a căutat tot felul de moduri în care banii se pot cheltui mai ușor, pe de altă parte, sora lui, Sabina, a fost un adevărat exemplu. 

Sabina a fost o fată exemplu în casa lui Niculae Bădălău, însă afaceristul mai are, totuși, o dezamăgire în suflet și legată de ea: aceea că, oricât a încercat, Sabina, sora lui Gabi Bădălău, nu poate avea copii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net