Femeia care o putea salva de la moarte pe Prințesa Diana. Decizia crucială luată de fosta iubită a lui Dodi Al Fayed

Ultima actualizare:

Prințesa Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed, au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste. Din păcate, totul s-a terminat subit și tragic. O fostă iubită a milionarului egiptean susține că decizia ei de atunci a jucat un rol important în moartea celebrului cuplu.

Femeia care o putea salva de la moarte pe Prințesa Diana. Foto: colaj
Femeia care o putea salva de la moarte pe Prințesa Diana. Foto: colaj

Putea fi evitată moartea prințesei Diana?

În 2022 s-au împlinit 25 de ani de la moartea „prințesei inimilor”. Diana avea doar 36 de ani când a decedat într-un accident de mașină. Prințesa se afla alături de iubitul ei, Dodi Al Fayed, în mașina care încerca să scăpe de paparazzi care îi urmăreau pe motociclete.

Una dintre fostele iubite ale lui Dodi Fayed a povestit că l-a părăsit pe producătorul de film când și-a dat seama că o înșeală cu Prințesa Diana. Aceasta se gândește și acum dacă nu cumva decizia ei a jucat un rol important în moartea celor doi.

„Dacă i-aș mai fi dat o șansă, ar fi fost lucrurile altfel? S-ar fi schimbat istoria? Aceasta este o povară a responsabilității pe care simt că o am”, a povestit fostul model Annie Cardone, conform The Sun.

„Când l-am văzut ultima dată, el mi-a cerut să-i mai dau o nouă șansă. Plângea. Îmi spunea că mă iubește și că e incredibil de greu să-l văd așa. Încă mă sufoc când mă gândesc la acel moment”, a adăugat fosta iubită a lui Dodi Al Fayed.

Fosta iubită a lui Dodi Fayed: „Dacă i-aș mai fi dat o șansă, ar fi fost lucrurile altfel?”

În vârstă de 57 de ani, Annie locuiește acum în Canterbury, Kent. Fosta iubită a lui Dodi Fayed spune că acesta „era incredibil iubitor și dulce. A fost foarte pasional și intens."

Annie a susținut că a existat „cu siguranță o suprapunere" a relației ei cu cea a prințesei Diana.

Aceasta a recunoscut că inițial a fost „supărată" când a descoperit că producătorul de film se întâlnește cu Diana, dar este mulțumită acum că a reușit să experimenteze „dragostea devotată” a lui Dodi. Totodată, Annie Cardone susține că Lady Di nu a știut că pentru o perioadă de timp a existat o altă femeie în viața iubitului ei.

Annie Cardone a spus că a decis să oprească povestea de dragoste cu Dodi, care a durat aproape un an, tocmai pentru că avea o bănuială că milionarul se mai întâlnea cu cineva.

Dodi și Diana au trăit o scurtă poveste de dragoste

Prințesa Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed, au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste, deși nu au stat mult timp împreună. Cei doi s-au întâlnit prima dată în anul 1989 la un joc de polo din Windsor, dar nu s-au reunit până când tatăl lui Dodi nu a invitat-o să rămână la conacul său din St Tropez în iulie 1997.

Potrivit The Sun, Annie Cardone a spus că a descoperit că fostul ei iubit se întâlnea cu Diana când a văzut imaginile cu cei doi în stațiunea de lux de pe Riviera Franceză, inclusiv celebrul sărut de pe iaht. Dar ea crede că Dodi și Diana erau de „mai mult timp împreună”, înainte ca imaginile să apară în spațiul public.

Ulterior, Lady Di și milionarul egiptean au ajuns rapid pe primele pagini ale tabloidelor din întreaga lume. Din păcate, la scurt timp după ce și-au terminat excursia, cei doi au zburat împreună la Paris, acolo unde au murit într-un accident tragic de mașină. Pe 31 august 1997, „prințesa inimilor” s-a stins din viață.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net