Cât a costat nunta lui George Simion și câți bani au „scos” mirii

Ultima actualizare:

Nunta liderului AUR, George Simion cu Ilinca, încă are ecouri, la câteva zile de la încheierea petrecerii câmpenești de la Măciuca, județul Vâlcea.

George Simion și Ilinca au avut aproximativ 10.000 de invitați, la nuntă
George Simion și Ilinca au avut aproximativ 10.000 de invitați, la nuntă

Ținând cont de infrastructura și logistica evenimentului, asemănătoare unui mic festival, au apărut, evident întrebări legate de sumele investite. Mai ales că George Simion a beneficiat de ajutor, cum ar fi cele două tone de brânză donate de Gigi Becali.

În câteva rânduri, liderul AUR a publicat, chiar, o listă cu alimente necesare, fără să spună dacă respectivele produse au fost cumpărate sau solicitate sub foră de cadou sau donație.

Cheltuieli de 400.000 de euro

Plecând de la acest detaliu, fosta aliată a lui George Simion, senatoarea Diana Șoșoacă, l-a criticat dur pe acesta, spunând că a „cerșit” pentru a-și organiza petrecerea de nuntă.

Darurile de nuntă, cum ar fi focuri de artificii, brânză, apă, bere, valoarea acestora se ridică undeva la până în 400.000 euro”, a spus deputatul AUR, Dan Tănasă la Antena3.

Citește și: George Simion, făcut cerșetor de Diana Șoșoacă, după ajutorul cerut pentru nuntă

George Simion, de asemenea, a intervenit și a clarificat situația. „În numerar, am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apă, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro.

Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea", a spus George Simion, la Antena 3.

Ce va face George Simion cu banii primiți?

Cu o zi înainte de nuntă, Simion declara la Realitatea că nunta l-a costat 12.000 de euro. „Până acum am cheltuit propriu-zis 12.000 de euro. Am făcut o estimare cât e brânza de la domnul Gigi Becali, dar am cerut de la fiecare ce are.

De la ciobanii de la Jina, de la Polovraci, de la Vaideeni am cerut berbecuți, că ei au oi, domnul Gigi are brânză și așa mai departe”, spunea George Simion la Realitatea Plus.

Citește și: VIDEO Trecui dealul la Măciuca unde își face George Simion nunta

Colegul său de partid, deputatul AUR, Dan Tănasă, a spus că este decizia mirilor ce vor face cu banii strânși la nuntă, dar știe că liderul AUR anunțase că toți banii vor fi donați: „Eu știu că Simion a anunțat deja că banii se vor duce la spitalul mobil”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cafea jpg
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net