Încrederea, o piesă importantă pentru orice relaţie. Fără ea, temelia va rămâne întotdeauna șubredă

Ultima actualizare:

    Încrederea dintre doi oameni este atât de greu de construit și totuși atât de ușor de pierdutfoto: shutterstock
Încrederea dintre doi oameni este atât de greu de construit și totuși atât de ușor de pierdutfoto: shutterstock

Încrederea este o piesă importantă a construcției pentru orice relație. Fără ea, temelia va rămâne întotdeauna șubredă. Lipsa încrederii este unul dintre motivele pentru care relațiile se destramă.

Încrederea dintre doi oameni este atât de greu de construit și totuși atât de ușor de pierdut. O minciună, o promisiune încălcată sau infidelitatea pot duce la slăbirea și ruperea încrederii dintre parteneri. Uneori reconstruirea încrederii poate părea imposibilă.

Încrederea este baza unei relaţii puternice

Când dispare, se distruge fundaţia relaţiei. A te îndrăgosti şi a-i oferi inima cuiva este o vulnerabilitate care are nevoie de încredere. Atunci când îi oferi inima ta, crezi că nu o va distruge, ci că va avea grijă de ea. Însă, atunci când ţi-o va frânge, încrederea şi credinţa ta în acea persoană se vor pierde. Poţi deveni sceptică dacă te întorci la el, poţi pune sub semnul întrebării toate acţiunile lui şi nu vei mai fi niciodată pe deplin sigură de ceea ce spune.

Încrederea se câştigă, nu se primeşte de-a gata

După ce ţi-a fost trădată încrederea, va fi nevoie de mult timp pentru a o reconstrui, aşa că, dacă vrei să te întorci la el, trebuie să fii conştientă că drumul va fi dificil. Se pot întâmpla multe lucruri după ce decizi să te întorci la cel care ţi-a trădat încrederea şi ţi-a frânt inima. Le vei face faţă în felul tău, dar conştientizarea acestor repercusiuni este esenţială.

image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg