Insula din Grecia nedescoperită de români. E paradisul unde poți să scapi de turiștii din țara noastră

Ultima actualizare:

Insula din Grecia unde nu vei întâlni români poate fi destinația ideală de vacanță pentru vara lui 2023. Deși e considerată una dintre cele mai frumoase locații din Europa, acest paradis a fost ratat până acum de turiștii din țara noastră.

Insula din Grecia unde nu vei scăpa de români
Insula din Grecia unde nu vei scăpa de români

Mereu suntem în căutarea unei vacanțe de vis, iar astăzi e momentul să descoperim împreună insula din Grecia unde ai șanse mari să scapi de români. Știm că oamenii care iubesc albastrul amețitor din apele Greciei, măslinii care veghează plajele pustii și frumusețile infinite pe care le oferă acest pământ al legendelor sunt dornici să evadeze de conaționali atunci când fug într-o vacanță pe care vor să și-o amintească pentru totdeauna.

Multă lume crede că nu poți găsi locuri în Grecia fără români. Din fericire, se înșeală. Această țară e plină de secrete bine păstrate. Pe unele le știu doar localncii care evadează pe plaje pustii. Cu timpul, unele ascunzișuri au fost descoperite și de turiștii curioși și determinați să găsească tot ce ascunde această țară care ne face uneori să credem că așa ar putea arăta paradisul.

Dar hai să lăsam gândurile frumoase să se odihnească și să călătorim împreună pe insula din Grecia nedescoperită de români.

Insula din Grecia nedescoperită de români

O destinație de vacanță superbă în Grecia, care nu a fost încă descoperită de turiștii români, este Insula Karpathos. Locația de vis se află în sud-estul Mării Egee, undeva între mult mai celebrele insule Creta și Rodos.

Fiind departe de Grecia continentală, acest paradis este mai greu de accesat. Dar nu disperați, deorece există soluții pentru toate gusturile! În plus, ar fi bine să nu uităm că drumurile pline de obstacole duc uneori spre cele mai frumoase locuri.

O variantă de a ajunge pe insula Karpathos este de a lua un ferry direct de la Pireu, dar în acest caz drumul va fi extrem de lung. Tot cu vaporul se ajunge și din Creta, dar traversarea va dura aproximativ 7 ore și 30 de minute.

Cel mai simplu și mai convenabil mod de a ajunge pe Insula Karpathos îl reprezintă avionul. Zborul de la Atena nu durează mult, iar prețul poate fi unul rezonabil dacă prindeți o ofertă la cea mai cunoscută companie aeriană din Grecia.

Insula din Grecia fără români

A doua cea mai mare insulă din Arhipelagul Dodecanez este plină plaje virgine, liniște și localnici primitori. Există cazări pentru toate buzunarele, iar farmecul Greciei autentice se resimte la tot pasul. În plus, tabloul este completat de un lanț montan care traversează insula și îi oferă un aspect cu adevărat memorabil. Evident, peisajele îți vor tăia răsuflarea.

Îți recomandăm să nu faci 1 miliard de poze (oricum nu te vei mai uita niciodată la 99,99% dintre ele). Mai bine lasă telefonul în rucsac și admiră cu ochii larg deschiși paradisul din fața ta. Bine, poți să faci și trei poze ca amintire pentru zilele când vei fi bătrân și nostalgic.

Bun, spuneam că ai cazări de 5 stele, dar și apartamente cochete pentru toate buzunarele. Însă ce nu trebuie să ratezi sub nicio formă este peștele proaspăt de la taverne. Mulți turiști s-au lăudat că este cel mai gustos pe care l-au mâncat vreodată.

„Veți avea o vacanță de neuitat pe aceste meleaguri de vis”

Această insulă din Grecia e un adevărat paradis, dar totuși să nu crezi că ești chiar primul român care pășește pe ea. Într-o postare de pe cunoscuta pagina de Facebook, un român a divulgat acest secret. Iar modul cum a făcut-o a stârnit multe zâmbete, mai ales când a menționat că pe acolo nu a trecut încă „melteanus autenticus”.

„Având în vedere că am văzut multe postări în care conaționalii noștri caută ținuturi în Grecia, în care nu se vorbește românește și în care încă nu a călcat așa zisul "Melteanus Autenticus", vreau să vă invit să vizitați unul dintre minunatele locuri pe care le-am văzut de-a lungul anilor și anume insula Karpathos”, a scris acesta pe pagina Facebook Forum Grecia.

„Dat fiind că au trecut câțiva ani de când am fost ultima dată în Karpathos, este posibil ca acum să găsiți câte un pui de daco-roman ici colo, dar sunt sigur că veți reuși să treceți cu vederea și veți avea o vacanță de neuitat pe aceste meleaguri de vis”, a mai adăugat bărbatul.

Noi nu putem decât să-ți urăm vacanță superbă, căci se apropie momentul plecării, iar dacă nimerești tocmai pe o insulă din Grecia fără români înseamnă că asta ți-ai dorit și că ești un român fericit. Nu uita însă vorbele marelui Octavian Paler: „nu descoperim nimic cu adevărat important într-o călătorie, dacă nu descoperim nimic în noi înșine”.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net