Legătura neașteptată dintre Meghan Markle și noua iubită a lui Johnny Depp

Johnny Depp, Meghan Markle și noua iubită a actorului de la Hollywood - iată un triunghi inedit pe care nimeni nu l-ar fi intuit în urmă cu doar câteva zile. Starul francizei „Pirații din Caraibe” a intrat într-o relație, iar partenera lui are o conexiune mai veche cu Ducesa de Sussex. 

image

Recent, tabloidele din întreaga lume au anunțat că Johnny Depp se întâlnește cu Joelle Rich, avocata care l-a reprezentat în procesul său de calomnie împotriva publicație The Sun, din 2018.

Vezi și: Johnny Depp, schimbare răvășitoare de look! A primit milioane de aprecieri

Ei bine, se pare că noua iubită a lui Depp a fost în trecut și avocată pentru Meghan Markle. În vârstă de 37 de ani, britanica a reprezentat-o pe soția Prințului Harry în cazul intentat celor de la Associated Newspapers, care deține Daily Mail și Mail on Sunday, scrie Okmagazine.ro.

Dusesa de Sussex a dat în judecată compania în octombrie 2019, după ce a fost publicată o scrisoare personală pe care Markle i-o scrisese tatălui ei, Thomas, în urma absenței lui de la nunta ei, conform sursei citate.

Citește și: Jonny Depp, primul proiect după divorț! „Este o onoare extraordinară...”

Johnny Depp are o nouă iubită

Joelle Rich e cu 22 de ani mai tânără decât Depp. Nu se știe clar de când cei doi au o relație, dar, anul acesta, avocată a fost prezentă în sala de judecată din Virgina, SUA, unde a avut loc procesul actorului intentat împotriva fostei sale soții, Amber Heard. Potrivit Us Weekly, avocata fost s-a aflat în sala de judecată pentru a-l susține pe actor.

„Nu exista nicio obligație profesională ca ea să fie acolo”, a spus o sursă revistei, adăugând că Johnny Depp și noua lui iubită se întâlneau „discret” în hoteluri în primele etape ale relației lor. Cu toate astea, nu este clar când a început povestea de dragoste dintre cei doi,  scrie OKmagazine.

Nu rata nici: Johnny Depp, bun de plată, după ce Amber nu a mai donat din banii de divorț

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG