Povestea macabră de la Hotel Cișmigiu! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu fata care a strigat trei ore după ajutor și a murit în chinuri groaznice

Ultima actualizare:

Bucureștiul este un oraș plin de misticism, unde poveștile cu fantome și case bântuite se aud la tot pasul. Printre acestea se numără și legenda macabră de la Hotel Cișmigiu, clădirea care ar fi bântuită de sufletul unei fete, o tânără elevă pe nume Neli Bejan. Ea ar fi murit în chinuri groaznice, după ce a strigat trei ore după ajutor. După întâmplarea nefericită, adepții fenomenelor paranormale au declarat că, foarte des, în hotel, s-au auzit țipete care parcă îți străpungeau inima.

Legenda macabră de la Hotel Cișmigiu / Foto: Facebook
Legenda macabră de la Hotel Cișmigiu / Foto: Facebook

Una dintre cele mai savuroase legende urbane ale Capitalei este legată de un hotel celebru în orașul de pe malurile Dâmboviței. După cum ați ghicit, este vorba despre Hotelul Cișmigiu, acum un hotel foarte apreciat, de patru stele, însă, și subiectul unei povești de groază. Se spune că, acesta ar fi bântuit de o tânăra domnișoară, Neli Bejan. 

Ce s-a întâmplat, de fapt, la Hotel Cișmigiu

Istoria arată că, în jurul cunoscutei berării Gambrinus, s-a ridicat, în 1912, un stabiliment denumit, ulterior, Hotel Cișmigiu. Anii în care a fost construită clădirea somptuoasă au reprezentat un mare pas pentru modernismul românesc. Însă, nu a primit renovările necesare, iar, în 1970, a fost închis. După Revoluția din 1989, în 1990, hotelul a fost dat Academiei de Teatru și Film, servind drept cămin pentru studenții instituției. Legenda spune că, într-un weekend, la vremea respectivă, când majoritatea locatarilor erau plecați, o studentă din Republica Moldova, care făcea parte din prima sau a doua generație de studenți basarabeni ai facultății, s-a prăbușit în casa liftului, însă a supraviețuit.

Cu toate acestea, chiar dacă nu și-a pierdut viața, a petrecut ore întregi de chinuri groaznice până când și-a dat ultima suflare. În tot acest timp, ea a strigat trei ore după ajutor, dar nimeni nu a auzit-o. Pornind de la această legendă, în hotel au apărut mai multe fenomene inexplicabile de-a lungul timpului. De exemplu, potrivit adepțiilor de fenomene paranormale, în clădire s-ar fi auzit țipete parcă de nicăieri și foarte aproape, în același timp, din direcția liftului, dar când se uitau acolo, nu vedeau pe nimeni. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net