Locația de vis din România care seamănă izbitor cu Maldive. Destinația este perfectă pentru o vacanță de vis

Ultima actualizare:

Vrei să te simți ca în Maldive? Un loc din România îți va oferi aceeași experiență. Este aproape, cazarea nu este deloc scumpă, de aceea, poate fi destinația perfectă dacă nu știi unde să îți planifici următoarea vacanță. Unde se află, totuși, locația asemănătoare cu Insulele Maldive?!

Locația de vis din România care seamănă cu Maldive / Foto: Freepik
Locația de vis din România care seamănă cu Maldive / Foto: Freepik

Insulele Maldive sunt o destinație turistică de vis, dar nu este accesibilă pentru oricine. Însă, află că, există un loc asemănător în România, unde vei avea parte de aceeași experiență unică. Despre ce loc este vorba?

Locul din România asemănat cu Maldive

Pe Clisura Dunării, spectaculosul defileu al fluviului, în Caraş Severin (la 64 de km de Parcul Naţional Cheile Nerei, la 443 km de Bucureşti şi la 189 de km de Timişoara) se află prima staţiune lacustră din România - satul Berzasca. Prin Berzasca trec toți turiștii și călătorii care aleg ca traseu Clisura Dunării, însă, pentru unii, este o locație necunoscută. Adevărul este că amenajarea de pe Dunăre este cea mai vestită și căutată, dar tot merită vizitată, știută, povestită.

Cele 15 căsuţe din Berzasca sunt ridicate la fel ca cele din Insulele Maldive, într-un arc de cerc, tot din lemn, într-un peisaj idilic, cu vedere spre malul sârbesc al Dunării, care le poate oferi celor care ajung aici o experiență unică.

Atestată documentar din 1692, dar evident că așezarea exista pe vremea ocupației romane și chiar de mai înainte, așa cum sugerează descoperirile arheologice din zonă, comuna Berzasca poate fi următoarea ta destinație de vacanță! Singurul sat lacustru de la noi din țară nu este o locație scumpă, în comparație cu Insulele Maldive, prețul fiind unul decent.

De asemenea, căsuțele de lemn „îţi oferă toate condiţiile ca să ai o vacanţă exotică, chiar la tine acasă. Sunt încăpătoare şi primitoare, potrivite pentru doi adulţi şi doi copii. Fiecare bungalow este compus dintr-un dormitor la etaj, baie proprie şi un living generos la parter, cu toate dotările de care ai putea avea nevoie: de la wifi, sezlong, aer condiţionat până la o terasă întinsă pe 16 metri pătraţi, chiar şi facilităţi pentru a pescui chiar de pe propriul ponton. Ce ai putea să vrei mai mult de la o vacanţă, la noi, în România?”, relatează Adevărul.ro.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!                  

image
image
image
image
image
image
EXPLOZIE MASINI jpg
Peste in tigaie FOTO Shutterstock jpg
4 avion shutterstock 466537967 jpg jpeg
Paine FOTO Shutterstock jpg
vis jpg
Interventie operatie chirurgicala shutterstock 1380801545 jpg