Moneda banală care se vinde cu peste 3.000 de euro. Poate o ai și tu acasă, dar n-ai știut cât este de valoroasă

Pe cel mai cunoscut site de mică publicitate din România sunt publicate zilnic zeci de anunțuri din partea posesorilor de monede vechi care vor să le valorifice. Însă, există o monedă care se vinde cu sume enorme.

Moneda banală care se vinde cu peste 3.000 de euro
Moneda banală care se vinde cu peste 3.000 de euro

Colecționarii de monede cu adevărat pasionați, dar și cu posibilități financiare, sunt dispuși să plătească sume colosale pentru o monedă rară. Tocmai din acest motiv se și vând cu prețuri exorbitante. Așadar, iată care este moneda care a ajuns să se vândă cu 3.300 de euro pe Internet.

Moneda care a ajuns să coste 3.000 de euro

Ți-ai imaginat vreodată că o simplă monedă de un euro îți poate aduce suma de 3.300 de euro în buzunar? Nici noi, dar uite că, banii vechi sunt din ce în ce mai valoroși, iar cei care dețin astfel de monede le vând cu sume exorbitante. Spre exemplu, un utilizator anonim a publicat un anunț, recent, pe un site de vânzări, prin care anunță că vinde o monedă de un euro. Bărbatul a scos la vânzare moneda pe suma de 16.348 de lei, adică echivalentul a peste 3.000 de euro.

Persoana care a publicat anunțul a publicat, de asemenea, și fotografii cu moneda. Banul datează din anul 2008 și este în continuare într-o stare foarte bună.

„Vând monedă de 1 euro 2008. Este o monedă destul de rară pentru cunoscători. Predare personală în Popești Leordeni”, este mesajul anunțului pe site-ul de vânzări Olx.ro. 

În ultima perioadă au apărut din ce în ce mai mulți colecționari de astfel de piese rare, care odinioară erau la orice colț. Un alt exemplu, la o simplă căutare pe aceeași platformă, un alt utilizator a oferit spre vânzare o monedă de 1 euro, din anul 2002, din Grecia, cu litera „S” în steluță, la prețul de 7.000 de euro.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!            

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net